کارشناس هواشناسی؛
بارش رگباری باران و رعد و برق در هرمزگان
سی سی پور گفت: از امروز تا دوشنبه هرمزگان دارای جوی ناپایدار است که توصیه می شود، از تردد های غیر ضرور جاده ای و تردد در حاشیه رودخانه های فصلی خودداری شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرضیه سی سی پور، کارشناس هواشناسی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار هرمز با بیان اینکه امروز در استان ناپایداری جوی و دریایی پیش بینی می شود، اظهار کرد: با تاثیر موج ناپایدار بارشی در استان، بارش باران طی ساعاتی همراه با رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید خواهیم داشت و به تدریج در اکثر نقاط افزایش ابرناکی پیش بینی می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,وی افزود: از ساعات بعدازظهر و شب تاثیرات سامانه بارشی در اکثر نقاط استان به ویژه مناطق شمالی و غربی به صورت رگبار باران گاهی با رعد و برق خواهد بود.
,کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان تصریح کرد: با توجه به تاثیرات قابل ملاحظه سامانه بارشی در استان های همجوار شمالی و غربی، از تردد های غیرضرور جاده ای و تردد در حاشیه رودخانه های فصلی خودداری شود.
,سی سی پور عنوان کرد: سامانه بارشی تا صبح دوشنبه در مناطق شرقی استان فعال خواهد بود و در این مناطق نیز طی ساعاتی قابل ملاحظه خواهد بود.
,وی افزود: در مناطق دریایی نیز از ساعات بعدازظهر به تدریج وزش بادهای نسبتا شدید شمال غربی گاه تا ۴۵ کیلومتر در ساعت خواهیم داشت که سبب مواج شدن دریا خواهد شد.
,کارشناس هواشناسی هرمزگان با بیان اینکه باید تمهیدات لازم در بنادر استان صورت گیرد، گفت: از میزان سرعت باد روز دوشنبه در تنگه هرمز کاسته خواهد شد؛ اما خلیج فارس نسبتا مواج است.
,سی سی پور خاطرنشان کرد: از لحاظ دمایی از صبح دوشنبه شاهد کاهش دمای کمینه در استان به ویژه مناطق غربی خواهیم بود که تا روز چهارشنبه در اکثر نقاط استان ماندگار است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه