logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تلاش ترکیه برای کاهش تنش‌های بین ایران و آمریکا

تلاش ترکیه برای کاهش تنش‌های بین ایران و آمریکا
رئیس جمهور ترکیه اعلام کرد که این کشور برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا تلاش خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناتولی؛ «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه با اعلام اینکه آنکارا همواره در برابر مداخله خارجی ایستادگی می کند، گفت که ترکیه برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا تلاش خواهد کرد.

حجت الاسلام حسن روحانی عصر شنبه در تماس تلفنی با «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه، با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در هیچ مقوله‌ای آغازگر تنش و تشنج در منطقه نبوده است، گفت: «اگر همه در برابر تجاوز آمریکا یکصدا نباشیم، خطر بزرگی همه منطقه را تهدید می‌کند».

روحانی با قدردانی از رئیس جمهور ترکیه بخاطر ابراز همدردی با دولت و مردم ایران در این فاجعه بزرگ، افزود: «ایران و ترکیه همواره در مسائل پیچیده رایزنی و همفکری داشته اند».

رئیس جمهور ترکیه نیز با تسلیت شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی به رهبری، دولت و مردم ایران تاکید کرد که «از فقدان شهید سلیمانی عمیقاً متأسف و متأثرم و متوجه انزجار و خشم ملت ایران، رهبری و جنابعالی هستم».

اردوغان با اشاره به ضرورت ایجاد ثبات و امنیت در منطقه تأکید کرد: «مداخلات خارجی و درگیری‌های منطقه‌ای مانع رسیدن منطقه به آرامش و ثبات می‌شود و نباید اجازه دهیم چنین اقداماتی صلح و ثبات منطقه را به خطر اندازد».

اردوغان همچنین با اشاره به گفت و گوی وزرای خارجه دو کشور، افزود: «در دیداری که در آینده نزدیک در تهران خواهیم داشت موضوعات دو جانبه و مسائل منطقه‌ای را مورد بررسی و تبادل نظر قرار خواهیم داد».

گفتنی است که در پی حمله نیروهای تروریست آمریکا به کاروان نیروهای حشد شعبی در نزدیکی فرودگاه بغداد و شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی، مقامات جمهوری اسلامی ایران وعده دادند که از آمریکا انتقام سختی خواهند گرفت؛ وعده ای که نگرانی مقامات کاخ سفید و واکنش خصمانه آن ها را در پی داشت.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه