logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

ظریف:

آمریکا با ترور شهید سلیمانی پایان حضور خود در غرب آسیا را رقم زد

آمریکا با ترور شهید سلیمانی پایان حضور خود در غرب آسیا را رقم زد
وزیر خارجه کشورمان گفت: آمریکا جواب قاطع و حتمی گستاخی خود را در زمان و مکانی که حداکثر درد را احساس کند خواهد گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد جواد ظریف که در تریبون گفتگوی تهران درباره وقایع منطقه سخنرانی می کرد، گفت: منطقه ما به دلیل تجاوزهای بی پایان امریکا دچار وضعیت جنگ بی پایان و افراطی گری و خشونت شده است. جنگ که یک استثنا است به یک قاعده ناهنجار در منطقه تبدیل شده است. این حلقه معیوبی است که بایستی توسط کنشگران منطقه و همه آنانی که معتقد به صلح و آرامش هستند شکسته شود. این اختلال شناختی و سو محاسبات منحصر به ایالات متحده نیست. برخی از متحدین منطقه ای آمریکا به دلیل خرید مشروعیت از خارج این رویه را دنبال می کنند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وزیر خارجه ایران بیان داشت: به عنوان وزیر خارجه عمیقا معتقدم اگرچه راه حل بحران های کنونی به ظاهر دور است اما درواقع نزدیک و در دسترس است. علاوه بر اراده سیاسی نیازمند طراحی یک پارادایم جمعی هستیم. متاسفانه اشتباه برخی در منطقه این است که تصور می شود سلاح آمریکایی و جنگ امنیت می آورد. 
,
 
,
وی افزود: آنچه می تواند امنیت در منطقه بیاورد ارتقاء همبستگی درون منطقه ای و تفاهم مشترک و روابط مبتنی بر همکاری است. سنگ بنای هر حرکت معناداری در منطقه از فهم متقابل گذاشته می شود. 
,
 
,
رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان ادامه داد: آنچه بیش از هر چیزی منطقه ما به آن نیازمند است. یک گفتگوی جامع و فراگیر در درون منطقه است. 
,
 
,
ظریف گفت: مسیری که آمریکا برای خود و منطقه پیش گرفته است مسیر ناامنی و جنگ و خون ریزی است. اما ایران به عنوان صدای واحدی که از تک تک قلب و دل مردم بر می‌خیزد . ندای صلح و آرامش برای همسایگانش را دارد. 
,
 
,
وی با بیان اینکه گرفتن انتقام سخت از آمریکا حتمی است، اظهار داشت: ایالات متحده جواب خود را در زمان و مکانی که حداکثر درد را دارد، خواهد گرفت. 
,
 
,
وزیر خارجه کشورمان افزود: تهران همچنان لنگر و صلح و امنیت و محور توسعه منطقه ای بر اساس همکاری میان کشورهای منطقه است. جمهوری اسلامی راه حل گراست و کلیه کشورهای منطقه باید محور راه حل در پرونده صلح و ثبات منطقه ای باشند و برداشتن گام های محکم از سوی همه طرف ها ضروری است.
,
 
,
ظریف در پایان سخنانش تاکید کرد: آمریکا با ترور سردار شهید سلیمانی پایان حضور خود در غرب آسیا را رقم زده است و این ثمره خون این شهید بزرگوار شروع شده است. 
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
,
 
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه