logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان خبر داد؛

ساخت مسکن برای اهالی پیر خوشاب آغاز شد

ساخت مسکن برای اهالی پیر خوشاب آغاز شد
با پیگیری‌های مدیرکل کمیته امداد استان کرمان ساخت مسکن برای اهالی محروم پیر خوشاب از توابع بخش جازموریان رودبار جنوب آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  راه آرمان، یحیی صادقی، در سفر به شهرستان رودبار جنوب از آغاز ساخت مسکن برای اهالی منطقه محروم پیر خوشاب خبر داد و گفت: با پیگیرهای انجام‌شده پس از واگذاری زمین توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمان به‌منظور ساخت مسکن برای اهالی این منطقه محروم کلنگ احداث مسکن برای اهالی این منطقه صبح امروز با حضور جمعی از مسئولان شهرستان رودبار جنوب به زمین زده شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , راه آرمان, ، ,


وی بابیان اینکه در مرحله نخست ساخت مسکن برای جمعی از اهالی این منطقه که مددجوی کمیته امداد هستند انجام می‌شود افزود: در مراحل بعدی برای تمامی این اهالی مسکن احداث خواهد شد.

,
,


مدیرکل کمیته امداد استان کرمان بیان کرد: این واحدهای مسکونی با اعتبار هرکدام 50 میلیون تومان از محل اعتبارات کمیته امداد و با متراژ هرکدام ۵۰ مترمربع ساخته و تحویل اهالی این منطقه خواهد شد.

,
,


صادقی در ادامه از اجرای طرح راهبری شغلی برای اهالی این منطقه به‌منظور اشتغال و توانمندسازی آن‌ها توسط این نهاد نیز خبر داد و عنوان کرد: در قالب این طرح پس از ساخت جایگاه برای نگهداری دام ۳۵۴ رأس دام نیز خریداری و تحویل اهالی این منطقه شده است و هزینه‌های زندگی اهالی این منطقه از محل اجرای این طرح و فروش محصولات دامی می‌گذرد.

,
,


لازم به ذکر است؛ اهالی پیر خوشاب درگذشته در منطقه‌ای محروم، صعب‌العبور و فاقد امکانات اولیه در ۱۰۰ کیلومتری بخش جازموریان ساکن بودند که با پیگیری‌های کمیته امداد محل اسکان این اهالی جابجا و در منطقه ذهکلوت اسکان داده شدند.

,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه