logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

طرح جدید پلیس برای روز‌های آلوده در تهران

طرح جدید پلیس برای روز‌های آلوده در تهران
در طرح جدید پلیس و استانداری تهران، با هر روز تردد در روز‌های آلوده در تهران، ۲ روز از سهمیه ۲۰ روزه کسر می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار مهماندار با اعلام طرح جدید پلیس برای کاهش تردد خودرو‌ها در زمان تشدید آلودگی هوا گفت: در شرایط اضطرار فقط کسانی که از سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان خود استفاده نکرده اند، می‌توانند، تردد کنند و به ازای هر روز تردد در شرایط اضطرار ۲ تا ۳ روز از سهمیه آن‌ها کم خواهد شد.

رئیس پلیس راهور تهران هدف از اجرای این طرح را کاهش تمایل مردم به استفاده از خودروی شخصی برشمرد و گفت: یک مقدار شرایط را سخت گیرانه‌تر کرده ایم تا تمایل مردم به استفاده از خودروی شخصی در روز‌های اضطرار کاهش یابد.

پیش از این در شرایطی که افزایش آلودگی هوا منجر به تعطیلی مدارس هم شده بود، استانداری تهران پلیس راهور را مکلف به اجرای طرح زوج یا فرد در شرایط اظطرار آلودگی هوا کرده بود. ولی سردار مهماندار در زمان اجرا اعلام کرد در زمان کاهش آلودگی هوا همان طرح ۲۰ روز تردد رایگان، از درب منازل و بدون امکان خرید در صورت اتمام ۲۰ روز اجرا می‌شود.

در نهایت شورای عالی ترافیک برای ایجاد شرایط سختگیرانه‌تر در زمان آلودگی هوا طرح ۲ روز به ازای یک روز در روز‌های آلوده را تصویب کرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه