logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

آخرین فرصت نصب کارتخوان پزشکان

آخرین فرصت نصب کارتخوان پزشکان
معاون حقوقی سازمان امور مالیاتی کشور، با اشاره به اینکه، ۳۰ اسفند؛ آخرین فرصت نصب کارتخوان پزشکان است، گفت: سال ۹۹ تمامی اصناف مکلف به ثبت نام برای ارائه داده‌های مالیاتی خود هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود علیزاده معاون حقوقی سازمان امور مالیاتی کشور در حاشیه نشست امضای تفاهمنامه بین سازمان امور مالیاتی و سازمان نظام پزشکی گفت: با توجه به رویکرد سازمان نظام پزشکی و شورای عالی نظام پزشکی و هیئت هماهنگی شورای عالی نظام پزشکی اراده همگی بر اجرایی شدن درست و دقیق قانون سال نود و هشت مبنی بر اتصال همه پزشکان به سازمان امور مالیاتی است.ژعلیزاده گفت: امروز هم تفاهم نامه‌ای بین سازمان امور مالیاتی کشور و سازمان نظام پزشکی به امضا رسیده که بر اساس آن پزشکان فرصت دارند تا 30 اسفند با دستگاه‌های کارتخوان به سازمان مالیاتی متصل شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی ادامه داد: در مفاد این تفاهمنامه مواردی دیده شده است که بر اساس آن پزشکانی که هنوز موفق به نصب دستگاه‌های کارت خوان نشده اند می‌توانند با استفاده از این شرایط هر چه زودتر به سازمان امور مالیاتی متصل شوند.

,
,


 علیزاده افزود: قانون تکالیفی را روشن کرده و وظایفی را بر عهده سازمان امور مالیاتی قرار داده که در صورتی که پزشکان تا تاریخ مشخص شده به سازمان متصل نشوند بر اساس قانون با آن‌ها برخورد خواهد شد.

معاون حقوقی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: اجرای این طرح در جهت دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده سازمان امور مالیاتی در سال 1400 است و ما در سال 98 برای پیاده سازی نظام نوین مالیاتی به 15 صنف فراخوان داده ایم تا برای ثبت داده‌های مالیاتی خود ثبت نام بکنند ضمن اینکه در سال 99 تمامی اصناف مکلف به ثبت نام برای ارائه داده‌های مالیاتی خود به سازمان امور مالیاتی هستند.

گفتنی است،  امروز تفاهم نامه مالیاتی برای دریافت مالیات از طریق دستگاه‌های کارتخوان با سازمان نظام پزشکی در سازمان امور مالیاتی به امضا رسید.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه