logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

خدمات پرستاری ۵ بیماری درمنزل انجام می شود

خدمات پرستاری ۵ بیماری درمنزل انجام می شود
معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اجرای موفق طرح آزمایشی پوشش بیمه ای خدمات پرستاری در رابطه با پنج بیماری، گفت: طبق برنامه‌ریزی های انجام شده این طرح به زودی اجرایی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر مریم حضرتی روز پنجشنبه در بازدید از بیمارستان‌های بشاگرد، میناب و شهید محمدی بندرعباس اظهار داشت: این طرح برای پنج بیماری اصلی شامل بیماران دچار نارسایی قلبی پیشرفته، سکته های مغزی، سرطان و نوزادان نیازمند فوتوتراپی با همکاری سازمان های بیمه گر شروع شده، تعرفه های این خدمات در منزل نیز مشخص شده و مراکز مراقبت در منزل بر اساس تعرفه های مصوب فعالیت می کنند.

وی افزود: با اجرای این طرح وضعیت بیماران پس از ترخیص از بیمارستان و مراقبت هایی که در منزل برای آنان انجام می شود، پیگیری می شود.

حضرتی تصریح کرد: با فرهنگ سازی دریافت خدمات از مراکز مراقبت در منزل می توان بار بسیاری از مراجعه ها به مراکز درمانی را کاهش داد.

معاون مراقبت پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از کمبودهای مهم در بیمارستان های هرمزگان را کمبود نیروی پرستار و نیروی متخصص عنوان کرد.

حضرتی بیمارستان میناب را یکی از بیمارستان های مهم هرمزگان در شرق این استان عنوان کرد و افزود: میانگین کشوری نسبت پرستار به تخت ۱.۸ دهم هست که این میانگین در میناب حدود نیم دهم درصد هست و گروههای پرستاری در این بیمارستان با ایثار و فداکاری خدمات قابل قبولی را به بیماران ارایه می دهند.

وی ادامه داد: البته کمبود شدید نیروی گروه‌های پرستاری تنها مختص هرمزگان نیست و ما در بسیاری از مناطق با این کمبود مواجه هستیم.

معاون مراقبت پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: اگرچه امسال ۹ هزار پرستار در مرحله جذب هستند اما این موضوع تنها یک دهم نیاز ما را در مراکز درمانی تامین می کند.

وی یکی از مشکلات بیمارستان میناب را نبود اصلاح ساختار  دانست و گفت:  این بیمارستان در ساختار با ۱۱۶ تخت شناخته می شود در حالی که حدود ۳۰۰ تخت فعال دارد و این ‌موضوع باعث شده که کمبود نیروی پرستار در آن کاملا ملموس باشد و برای تامین نیرو حتما باید ساختار آن تغییر کند.

حضرتی توسعه بخشهای بیمارستانی را بسیار مهم عنوان کرد و گفت: اما مهمتر از مساله توسعه، تامین نیروی انسانی متخصص و فراهم کردن شرایط خوب برای ماندگاری نیرو است.

نیروی پرستار مهمترین نیاز بخشهای درمانی مناطق محروم است

معاون پرستاری وزارت بهداشت در بازدید از بیمارستان بشاگرد یکی از مهمترین نیاز بخشهای درمانی مناطق محروم را نیروی پرستار عنوان کرد و گفت: از همین رو باید خدمات پرستاری در این مناطق توسعه یابد.

حضرتی یکی از مشکلات پرستاران در مناطق محروم و کم برخودار را نبود واحدهای اقامتی مناسب دانست و افزود: متاسفانه در بیمارستان بشاگرد مراکز اقامتی پرستاری و سایر گروهها در داخل بخش ها تامین شده و اصلا وضعیت مناسبی ندارد .

وی ادامه داد: همین وضعیت در برخی بیمارستانهای مناطق محروم دیگر کشور نیز وجود دارد که ماندگاری پرستار در این مناطق را سخت می کند.

معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تردد گروههای پرستاری و کادر درمانی غیر بومی بیمارستان بشاگرد و اعزام بالای نیرو را از جمله مشکلات مهم دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان عنوان کرد و گفت: این مساله نیازمند بازنگری فوری است.

حضرتی خاطرنشان کرد: بیمارستان بشاگرد به لحاظ امکانات و تجهیزات شرایط مناسبی دارد اما این امکانات و تجهیزات نیازمند نیروی انسانی متخصص است.

استان هرمزگان دارای ۱۷ بیمارستان دولتی با یک هزار و ۱۵۰ تخت فعال است که طبق گفته مسوولان دانشگاه علوم پزشکی، این استان با کمبود یک هزار تخت بیمارستانی مواجه است.

در حال حاضر ۱۶ مرکز تخصصی شامل کلینیک های تخصصی از جمله کلینیک های پوست، چشم و دندانپزشکی و پنج بیمارستان خصوصی و نیمه خصوصی نیز در سطح استان هرمزگان فعالیت دارند.

پیش از این در شهریورماه امسال رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان داشته بود: با توجه به رشد جمعیت، وضعیت توسعه و آبادانی استان، تا سال ۱۴۰۰ نیازمند بیش از دو هزار نیرو در حوزه بهداشت و درمان استان هستیم.

دکتر حسین فرشیدی افزود: هم اکنون هرمزگان با نرخ رشد جمعیت دو و ۳۹ صدم درصد ، در جایگاه سوم کشوری قرار دارد و از مجموع نیروهای مورد نیاز یک هزارو ۶۰۰ پرستار و مابقی تکسنین اورژانس است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, نیروی پرستار مهمترین نیاز بخشهای درمانی مناطق محروم است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه