logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

روش موثر پزشکان تایلندی برای درمان کرونا

روش موثر پزشکان تایلندی برای درمان کرونا
پزشکان این بیمارستان از ترکیب 2 داروی ضد اچ آی وی به نام " لوپیناویر" و " ریتوناویر" و 1 داروی ضد آنفلوآنزا به نام" اوسلتا میویر" برای درمان بیماران استفاده کرده‌اند که نتیجه مثبتی به همراه داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پزشکان بیمارستانی در شهر بانکوک تایلند بیماران مبتلا به ویروس جدید کرونا را با ترکیبی از داروهای ضد "اچ آی وی" و " آنفلوآنزا" درمان کرده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

پرشکان بیمارستان" راجاویتی" در شهر بانکوک تایلند که محل قرنطینه بیماران مبتلا به ویروس کرونای جدید است، توانستند با یک دوره درمانی 48 ساعته با ترکیبی از داروهای ضد "اچ آی وی" و "آنفلوآنزا" علایم بهبودی سریع را در بیماران مبتلا به کرونا مشاهده کنند.

پس از گذشت 48 ساعت از تجویز 2 داروی تقویت ایمنی" ضد اچ آی وی" و یک داروی ضد "آنفلوآنزا" بیماران تا حدود زیادی بهبودی حاصل کرده‌اند.

پزشکان این بیمارستان از ترکیب 2 داروی ضد اچ آی وی به نام " لوپیناویر" و " ریتوناویر" و 1 داروی ضد آنفلوآنزا به نام" اوسلتا میویر" برای درمان بیماران استفاده کرده‌اند که نتیجه مثبتی به همراه داشته است.

در میان بیماران این بیمارستان بانکوک، یک پیرزن چینی 70 ساله است که پس از 10 روز از بستری در این بیمارستان به محض دریافت 2 روز از داروهای ترکیبی ضد اچ آی وی و آنفلوآنزا بهبود یافته است.

انجام تست‌های کرونا ویروس برای این بیماران 2 روز پس از دریافت داروهای ترکیبی نشان داد آنها از وضعیت مثبت تست (وجود بیماری) به وضعیت منفی( ضعیف شدن ویروس در بدن) رسیده‌اند.

دکتر "کریگانسکا آتیپوروانویچ"، یکی از پزشکان بیمارستان راجاویتی بانکوک درباره روش درمان این بیمارستان گفت : "این یک روش قطعی برای درمان ویروس نیست اما تا حدود زیادی حال بیماران را بهبود می‌بخشد."

او اظهار داشت: نتایج آزمایش از بیماران 48 ساعت پس از استفاده از این ترکیب دارویی از مثبت به منفی تبدیل شده است.

او گفته است پس از جلسه ارزیابی نتایج این این روش درمانی که فردا با وزارت بهداشت تایلند برگزار می‌شود، این ترکیب دارویی برای سایر بیماران قابل استفاده است.

در تایلند 19 مورد از ابتلا به ویروس کرونا تشخیص داده شده است که 8 نفر از این افراد پس از بهبودی از بیمارستان مرخص شده‌اند و 11 نفر نیز همچنان تحت درمان هستند.

ویروس کرونای جدید هنوز واکسنی ندارد و محققان در چین و سایر کشورهای جهان در حال تحقیق برای ساخت واکسن مخصوص برای این این نوع جدید و جهش یافته از ویروس کرونا هستند. برخی کارشناسان بهداشتی تخمین زده‌اند که احتمالا تا کمتر از 2 ماه دیگر واکسن این ویروس کشف شود.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه