امام جمعه موقت عنبرآباد:
عواقب حکم اعدام شیخ نمر انزجار مسلمانان جهان از وهابیت و عربستان سعودی است
امام جمعه موقت عنبرآباد: عواقب حکم اعدام شیخ نمر منزوی شدن وهابیت و عربستان سعودی در جامعه جهانی ، اتحاد، همدلی وانسجام مسلمانان مخصوصا شیعیان درجهان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیرجنوب از کرمان؛ حجت الاسلام توکلی رئیس حوزه علمیه شهرستان عنبرآباد واکنش مسلمانان جهان نسبت به حکم اعدام شیخ نمر با توجه به آموزه های اسلامی مخصوصا آموزه های مذهب شیعه یکی از حقوق مسلم انسانها آزادی ، دفاع از مظلوم و مقابله با ظالم دانست و افزود: همه انسان ها مخصوصا مسلمانان در مقابل چنین حرکت غیر انسانی سعودیها قیام می کنند و این حرکت وحشیانه را
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرجنوب,محکوم می کنند ، زیرا شرط انسانیت را ائمه معصومین علیهم السلام حمایت از دیگر مسلمانان می دانند و امام صادق علیه السلام می فرماید: هر کس صدای مظلومیت مسلمانی را بشنود و اهتمام در رفع مظلومیت آن نکند مسلمان نیست .
,امام جمعه موقت عنبرآباد حکم اعدام شیخ نمر برای عریستان سعودی را شناخت چهره واقعی وهابیت دانست و گفت : عواقب این حکم انزجار مسلمانان جهان از وهابیت و عربستان سعودی منزوی شدن وهابیت و عربستان سعودی در جامعه جهانی ، اتحاد، همدلی وانسجام مسلمانان مخصوصا شیعیان درجهان است.
,حجت الاسلام توکلی رئیس حوزه علمیه شهرستان عنبرآباد محکوم کردن این حکم توسط جامعه اسلامی (اهل سنت،شیعه،…) ، اقدامات حقوقی بین المللی ، برپایی راهپیمایی ها و اجتماعات در اعتراض به این حکم و فشار سیاسی توسط سیاستمداران اسلامی از طرق مختلف مخصوصا از طریق سفارت عربستان در کشور های اسلامی را یکی از راهبردهای مؤثر از سوی مسلمانان دانست .
,انتهای پیام/ه
]
ارسال دیدگاه