logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم قضایی تهران:

حکم اعدام شیخ نمر ناشی از حب و بغض سیاسی مرتجعین عرب است

حکم اعدام شیخ نمر ناشی از حب و بغض سیاسی مرتجعین عرب است
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم قضایی تهران گفت: حکم اعدام شیخ نمر تنها از یک حب و بغض سیاسی و حکومتی ناشی می‎شود و بر اساس هیچ قاعده حقوقی نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناناصر علیدوستی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم قضایی تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی جهانبین‌نیوز با محکوم کردن حکم اعدام مبارز روحانی عربستان، اظهار کرد: اخیرا شنیده شد که دادگاه‌های تشریفاتی عربستان عالم برجسته شیعه آیت‌الله باقرالنمر را به مجازات اعدام محکوم کرده که این حکم مایه اعتراض همه شیعیان و جهان اسلام شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین‌نیوز,

وی افزود: در حالی که این عالم مبارز خود مخالف خشونت در بیان عقاید است و همواره به برگزاری اجتماعات به صورت مسالمت‌آمیز اعتقاد دارد محکوم به اعدام شده و چنین حکمی تناسبی با شخصیت و پیشینه شیخ نمر ندارد.

علیدوستی تصریح کرد: شیخ نمر به عنوان یک عالم دینی تنها نظرات و عقاید خود را بیان کرده و هیچگونه مبارزه مسلحانه و یا اقدامات امنیتی علیه حکومت عربستان انجام نداده است.

استادیار دانشگاه علوم قضایی تهران با بیان اینکه حکم اعدام شیخ نمر هیچ سنخیتی با اقدامات این عالم روحانی نداشته است، گفت: حکم اعدام ضمن اینکه ناعادلانه بوده بلکه هیچگونه تناسبی با رفتار و اقدام شیخ نمر نداشته و باید این حکم رد شود.

علیدوستی خاطرنشان کرد: مجازات اعدام شیخ نمر به همگان نشان داد که یک اظهارنظر علمی و کاملا دموکراتیک و در راستای آزادی بیان از سوی دولت‌های مرتجع عرب با سخت‌ترین مجازات روبرو می‎شود.

وی با بیان اینکه حکم اعدام شیخ نمر قابل اجرا نیست، افزود: با توجه به محکومیت‌های جهانی و اخطار دولت‌های مختلف در خصوص عواقب اجرای چنین حکمی به نظر می‎رسد چنین کار غیرمعقولی اجرایی نشود.

علیدوستی تصریح کرد: حکم اعدام شیخ نمر تنها از یک حب و بغض سیاسی و حکومتی ناشی می‎شود و بر اساس هیچ قاعده حقوقی نیست.

وکیل پایه یک دادگستری اظهار کرد: حکومت‌های مرتجع عربی از آنجا که بر پایه نظام‌های مردم‌سالاری شکل نگرفته‎اند هرگونه مخالفتی را سرکوب می‌کنند تا از این طریق حاکمیت خود را حفظ کنند و این حکم هم ناشی از همین نگرانی است.

انتهای پیام/ص
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه