logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

طالبان:

پامپئو برف بام خود را بر بام ما نیندازد!

پامپئو برف بام خود را بر بام ما نیندازد!
ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی گروه طالبان در واکنش به اظهارت روز گذشته مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا گفته است که "روند مذاکرات را توییت ترامپ، خواست‌های متعدد آمریکا و اختلافات مسئولان در واشنگتن و کابل با مشکلات مواجه ساخت. پامپئو برف بام خود را بر بام ما نیندازد!"
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی گروه طالبان در واکنش به اظهارت روز گذشته مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا گفته است که "روند مذاکرات را توییت ترامپ، خواست‌های متعدد آمریکا و اختلافات مسئولان در واشنگتن و کابل با مشکلات مواجه ساخت. پامپئو برف بام خود را بر بام ما نیندازد!"

 روز دوشنبه وزیر خارجه آمریکا که به تاشکند سفر کرده بود، گفته بود "توافق با طالبان نزدیک است." پامپئو در پایتخت ازبکستان گفت که توافق با طالبان نزدیک است: "قبلا یک‌بار به توافق نزدیک‌تر شده بودیم. توافقنامه که هر دو جانب اجرا کنند اما طالبان اراده یا ظرفیت یا هر دو را نداشتند تا کاهش خشونت را عملی کنند."

این اظهارات در حالی صورت می‌گیرد که زلمای خلیلزاد، نماینده ویژه آمریکا در صلح افغانستان سه روز پیش در کابل گفت که به "پیشرفت قابل ملاحظه" در گفتگوها با طالبان نرسیده است.

او گفت که منتظر پاسخ روشن طالبان درباره آتش‌بس یا کاهش پایدار خشونت‌ها است.

آمریکا و طالبان بیش از یک سال است که برای دست‌یابی به یک توافق صلح در حال مذاکره هستند و تاکنون یازده دور مذاکره میان دو طرف برگزار شده است.

دور دهم مذاکرات آمریکا و طالبان نیز ۱۶ آذر آغاز و تا تاریخ ۲۲ ادامه یافت. موضوع اصلی این دور کاهش خشونت و آتش بس اعلام شده بود.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه