۹۹۸ بازدید از طرح های خودکفایی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره ) سرپلذهاب
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان سرپلذهاب گفت: در شش ماهه اول سالجاری ناظران کمیته امداد ۹۹۸ بازدید برطرح های خودکفایی و اشتغالزایی مددجویان تحت حمایت اعمال کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز 1404/علی اصغربرق پور تصریح کرد: کارشناسان و ناظرین کمیته امداد راهنمایی لازم را به مجریان طرح های خودکفایی و اشتغالزایی و صاحبان مشاغل ارائه می نمایند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز 1404, علی اصغربرق پور تصریح کرد: کارشناسان و ناظرین کمیته امداد راهنمایی لازم را به مجریان طرح های خودکفایی و اشتغالزایی و صاحبان مشاغل ارائه می نمایند.,وی هدف از این بازدید را ارائه راهنمایی ، مشاوره های لازم ، تشویق و ایجاد انگیزه به مجریان طرح های اشتغال ، بهره وری بهتر و در نهایت کسب استقلال مالی توسط مددجویان دانست و یادآور شد: طرح های اشتغالزایی مددجویان در زمینه های خدماتی ، دامپروری ، تولیدی ، صنفی و صنعتی ، مشاغل خانگی و صنایع دستی ایجاد شده است.
,مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان سرپلذهاب در پایان با اشاره به این موضوع که کمیته امداد بستری مناسب برای خودکفایی ، اشتغال پایدار برای مددجویان فراهم نموده است تصریح کرد: سقف تسهیلات خودکفایی اشتغالزایی کمیته امداد ۳۰۰ میلیون ریال است که به صورت قرض الحسنه با اقساط بلندمدت به مددجویان تحت حمایت اعطا می شود.
, ,
,
, انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه