logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ادعای روزنامه آلمانی:

پیام تبریک به ایران به اشتباه ارسال شد!

پیام تبریک به ایران به اشتباه ارسال شد!
یک روزنامه آلمانی مدعی شد که ارسال پیام تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران توسط رئیس جمهور آلمان به اشتباه صورت گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از آنکه افشا شد «فرانک والتر اشتاینمایر» رئیس‌جمهور آلمان بر خلاف ادعای رسانه‌های این کشور سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به ایران تبریک گفته است، حالا برلین مدعی شده است که این پیام «به اشتباه» صادر شده است.

روزنامه آلمانی «تاگس اشپیگل» روز یکشنبه به نقل از مقام‌های دولت آلمان مدعی شد که بروز اشتباه در سیستم ارتباطی باعث ارسال این پیام تبریک شده است.

به ادعای این روزنامه، پیام ارسال شده به ایران بدون موافقت اشتاینمایر بوده است و وی روز شنبه گفته بود که قصد ندارد برای ایران پیام تبریک ارسال کند و سفیر آلمان در تهران نیز به اطلاع نظام ایران رسانده بود که اشتاینمایر امسال پیامی به سران ایران ارسال نخواهد کرد.

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» از «اسثر اولیر» سخنگوی اشتانمایر درخواست کرده تا رونوشتی از پیامی که برای ایران ارسال شده را در اختیار این روزنامه قرار دهد که وی اعلام کرد: «متن این پیام برای انتشار آماده نیست.»

در حالی که برخی رسانه‌ها طی روزهای گذشته از عدم قصد رئیس جمهور آلمان برای ارسال پیام تبریک به مناسبت روز ملی جمهوری اسلامی ایران ( ۲۲ بهمن ) در سال جاری خبر داده بودند، شنیده های خبرنگار فارس حاکی از آن است پیام تبریک کتبی فرانک والتر اشتاینمایر خطاب به حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران در روزهای گذشته واصل شده است. (جزئیات بیشتر)

رئیس جمهور آلمان در بخشی از پیام مذکور ضمن تبریک روز ملی جمهوری اسلامی ایران، برای رئیس جمهور و مردم ایران آرزوی صحت و سلامت کرد و آلمان را «شریک صادق و جدی ایران» خوانده بود.

جروزالم پست دو روز پیش گزارش داده بود که  بعد از انتقادات «ریچارد گرنل» سفیر آمریکا در آلمان، رئیس‌جمهور این کشور اروپایی در اقدامی که خلاف عرف دیپلماتیک رایج در دولت فدرال آلمان محسوب می‌شود، به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی ایران، به مقام‌های جمهوری اسلامی پیام تبریک صادر نمی‌کند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه