logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس دادگاه مطبوعات استان کرمان مطرح کرد؛

اصحاب رسانه، رزمندگان میدان مبارزه با استکبار هستند

اصحاب رسانه، رزمندگان میدان مبارزه  با استکبار هستند
روحانی گفت: نظام سلطه که در شرایط کنونی که خودش را بازنده تمامی میدان های سیاسی، اقتصادی و نظامی می بیند بر شدت جنگ رسانه ای افزوده است و در این عرصه اصحاب رسانه افسران و رزمندگان میدان مبارزه با استکبار می باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ حسین روحانی صبح امروز در سومین جلسه دادگاه مطبوعات استان کرمان ضمن تبریک تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی انقلاب اظهار داشت: از رویکرد و تاثیرات منطقه ای و جهانی جمهوری اسلامی نتیجه می گیریم که انقلاب اسلامی انقلابی صرفاً با رویکرد نظام سیاسی داخلی نبوده بلکه معمار این نظام با تکیه بر ایدئولوژی و مبانی دین مبین اسلام خصوصاً فرهنگ استکبار ستیز و آزادی خواه شیعه بذر انقلاب فکری و ایستادگی در برابر قدرت های سلطه گر را در افکار عمومی فرا ملی و جهانی کاشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

وی گفت: به حول و قوه الهی و ایستادگی و مقاومت ملت شریف و سربلند ایران فصل شکوفایی و ثمره دهی این انقلاب ایدیولوژیک در دنیا فرا رسیده است.

,

رئیس دادگاه مطبوعات استان کرمان بیان کرد: امید است ملت بزرگ ایران و مسئولان تحت امر ولایت رهبر معظم انقلاب اسلامی همانند گذشته با بصیرت و توجه به اهداف عالی انقلاب و عزت ملی موانع رشد نظام را برطرف کرده و با اتصال این انقلاب به انقلاب جهانی مصلح حضرت مهدی (عج) به زودی شاهد ثمرات جهانی آن باشیم.

,

روحانی اذعان کرد: نظام سلطه که در شرایط کنونی که خودش را بازنده تمامی میدان های سیاسی، اقتصادی و نظامی می بیند بر شدت جنگ رسانه ای افزوده است و در این عرصه اصحاب رسانه افسران و رزمندگان میدان مبارزه با استکبار می باشند.

,


وی ادامه داد: اصحاب رسانه با تاسی و پیروی از زرمندگان میدان مبارزه با استکبار می باشند که همانند گذشته با تاسی و پیروی از رزمندگان میدان جنگ فیزیکی و شهدا عالی نظام خصوصاً سید شهیدان جبهه مقاومت سپهبد شهید سلیمانی و مبارزه شبانه روزی، دشمن را به شکست خواهد کشید.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه