logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

اظهار نظر تازه کانادایی‌ها درباره هواپیمای اوکراینی

اظهار نظر تازه کانادایی‌ها درباره هواپیمای اوکراینی
وزیر خارجه کانادا درباره رمزگشائی از جعبه‌سیاه هواپیمای اوکراینی که ماه گذشته در تهران سقوط کرد، موضع‌گیری کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «فرانسوا-فیلیپ شامپین» (François-Philippe Champagne) وزیر خارجه کانادا در خصوص هواپیمای اوکراینی که ماه گذشته در تهران سقوط کرد، گفت: انتقال تجهیزات رمزگشایی جعبه سیاه به ایران ممکن نیست.

وزیر خارجه کانادا در این باره گفت که جعبه سیاه این هواپیما باید به کشور ثالثی- احتمالاً فرانسه- منتقل شود تا محتوای آن توسط کارشناسان مورد ارزیابی قرار گیرد.

این در حالیست که پیشتر مقامات ۵ کشور کانادا، اوکراین، افغانستان، سوئد و انگلیس در دومین نشست مشترک خود درباره هواپیمای اوکراینی سقوط کرده در ایران بر لزوم پاسخگویی تهران به سوالات متعدد درباره این حادثه تاکید کرده و خواستار ارسال جعبه سیاه هواپیما به خارج از ایران برای بازخوانی آن شدند.

نشست مشترک وزرای خارجه کانادا، اوکراین، افغانستان، وزیر دفاع سوئد و یک مقام ارشد وزارت خارجه بریتانیا دیروز شنبه ۲۶ بهمن در حاشیه نشست امنیتی مونیخ برگزار شد که نتیجه آن صدور بیانیه‌ای دو ماده‌ای بود.

این بیانیه را فرانسوا-فیلیپ شامپین، وزیر خارجه کانادا قرائت کرد که ایران را به تعجیل در انجام مسئولیت‌های خود بر اساس معاهدات بین‌المللی فرا می‌خواند.

وزیر خارجه کانادا در اظهارات خود عنوان کرد که مقامات پنج کشور یادشده در این نشست مشترک بر اجرای عدالت، شفافیت و مسئولیت پذیری کامل ایران تاکید کرده‌اند.

فرانسوا-فیلیپ شامپین افزود که محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران، نیز به عنوان مهمان به این نشست پیوسته که به او گفته شده ایران باید بلادرنگ به پرسش‌های بسیاری که پیرامون این رخداد تراژیک وجود دارد، پاسخ دهد.

بیانیه مقامات پنج کشور مورد اشاره نیز در وهله اول بر همکاری ایران بر انجام تحقیقات کامل پیرامون این رخداد بر اساس معاهده هوانوردی غیرنظامی بین‌المللی تاکید می‌کند.

به گفته وزیر خارجه کانادا، این امر به معنای آن است که ایران باید جعبه‌های سیاه هواپیمای سرنگون شده را به یکی از مراکزی که توانایی بازخوانی آن را دارند، تحویل دهد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه