قائم مقام شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی:
انقلاب اسلامی عزت دوباره روحانیون و فعالان دینی را به آنان برگرداند
قائم مقام شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی متعلق به همه مسلمانان جهان بوده و از جمله برکات این انقلاب می توان به برگرداندن عزت روحانیون و فعالان دینی در جامعه نام برد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، مولوی اسحاق مدنی پیش از ظهر امروز در دومین همایش کشوری نغمه سرایان اهل سنت در سنندج اظهار کرد: انقلاب اسلامی یک منت و احسان بزرگی بر اهل سنت و اهل تشیع دارد بلکه منتی بر همه ادیان و همه آن هایی است که از معنویت الهام می گیرند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،, کُردتودی,وی افزود: انقلاب اسلامی جایگاه روحانیون را در کشورمان و در نقاط مختلف جهان اسلام تعالی بخشید.
,قائم مقام شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی خاطرنشان کرد: دشمنان به خوبی می دانند که اگر آرمان های انقلاب اسلامی به تمام نقاط دنیا گسترش پیدا کند شاهد همه گیر شدن دین مبین اسلام خواهیم بود.
,مولوی اسحاق مدنی افزود: به همین دلیل جبهه کفر و استکبار دست به اقدام تروریستی علیه شهید سپهبد سلیمانی نمود و به خیال باطل خویش فکر می کنند که موج آزادی خواهی و حق طلبی نشأت گرفته از انقلاب اسلامی در دل مردم منطقه ریشه دوانده است.
,وی اظهار داشت: آن هایی که کار نیک می کنند خداوند متعال محبت آنان را در دل مردم قرار می دهد و سردار شهید سپهبد سلیمانی مصداق عینی این آیه قرآن کریم بودند.
,مولوی مدنی در ادامه سخنان خود به جایگاه ویژه بانو فاطمه(س) در بین همه مسلمانان جهان اشاره کرد و گفت: بر اساس اعتقادات اهل سنت بانو فاطمه(س ) سید زنان عالم بوده و الگوی تمام بانوان مسلمان هستند.
,وی در پایان سخنان خود خواستار بصیرت همگانی در برابر توطئه های تفرقه افکنانه دشمنان شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه