logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فتونیوز/طرح وزارت صمت برای نجات چهار چرخ جاده مخصوص

فتونیوز/طرح وزارت صمت برای نجات چهار چرخ جاده مخصوص
این روزها صنعت خودرو وضعیت خوبی ندارد، چه در بازار و چه در بورس و کمک‌های دولت نتوانست این صنعت را نجات دهند. دولت نتوانست وعده خود را برای مدیریت بازار تحقق بخشد و به دنبال نجات صنعت خودرو با جیب مردم است و در این بین وزارت صنعت می‌خواهد برای نجات خودروسازان جاده مخصوص یک طرح سه مرحله‌ای اجرا کند.
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بازار خودرو همچنان آشفته و نابسامان و قیمت‌ها در بازار بی‌محابا در حال تاخت و تاز است به طوری که قیمت برخی خودورها در هفته‌ گذشته بین ۵ میلیون تا 30 میلیون تومان افزایش یافته. پراید که در بالای 60 میلیون تومان جا خوش کرده و حتی به بالای 66 میلیون تومان هم رسیده بود هر چند 2الی 3 میلیون پایین آمد و با ادامه این روند، در آینده‌ای نزدیک از آن به عنوان خودروی لوکس نام برده می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به عقیده مردم و کارشناسان، خودروهای وطنی نسبت به کیفیت‌شان گران هستند اما نکته جالب اینجاست که علاوه بر نارضایتی مصرف کنندگان از بازار و کیفیت خودروهای تولید داخل؛ دولت، وزارت صنعت و خود خودروسازان هم شکایت دارند و می‌نالند.

,

براساس این گزارش، اختلاف قیمت کارخانه و بازار با بالا رفتن قیمت‌ها بسیار زیاد شده به طوری که مثلا در یک پژو پارس اختلافی در حدود 50میلیون تومان وجود دارد و آنها که می‌توانند این خودرو را با قیمت کارخانه بخرند، سود 50 میلیونی کسب خواهند کرد؛ در حالی که قرار بود با عرضه خودرو با قیمت 5درصد حاشیه بازار دلالی‌ها حذف و این سود به جیب خودروساز و مصرف کننده واقعی برود هر چند مردم نمی‌نتوانستند و نمی‌توانند ثبت نام کنند.

,

, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه