logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  2. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  3. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  4. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  5. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  6. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  7. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  8. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  9. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  10. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  11. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  12. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  13. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  14. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  15. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  16. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  17. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  18. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  19. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  20. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است

رئیس اتاق بازرگانی عنوان کرد؛

کالاهای بهداشتی و آرایشی که در گمرک مانده‌اند

کالاهای بهداشتی و آرایشی که در گمرک مانده‌اند
رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: روند ترخیص خودروهای وارداتی با مصوبه جدید هیأت دولت آغاز شده، اما در بسیاری از موارد از جمله لوازم آرایشی و بهداشتی و سایر اقلام متأسفانه هنوز رسوب کالا در گمرکات وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود خوانساری امروز در یازدهمین جلسه هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با انتقاد از اخذ تصمیمات دیرهنگام دولت در بسیاری از موارد،‌گفت: نمونه این ورود دیرهنگام دولت در مورد ترخیص خودروهای مانده در گمرکات است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

رئیس اتاق بازرگانی تهران افزود: روند ترخیص خودروهای وارداتی با مصوبه جدید هیأت دولت آغاز شده، اما در بسیاری از موارد از جمله لوازم آرایشی و بهداشتی و سایر اقلام متأسفانه هنوز رسوب کالا در گمرکات وجود دارد.

, رئیس اتاق بازرگانی تهران افزود: روند ترخیص خودروهای وارداتی با مصوبه جدید هیأت دولت آغاز شده، اما در بسیاری از موارد از جمله لوازم آرایشی و بهداشتی و سایر اقلام متأسفانه هنوز رسوب کالا در گمرکات وجود دارد.,

وی افزود: محصولات آرایشی و بهداشتی بیشتر از 10 ماه است که در گمرکات مانده و علیرغم پیگیری‌ها همچنان مشکلات باقی مانده است.

,

خوانساری افزود: کالاهای بسیاری در گمرکات به سرنوشت این اقلام دچار شده است.

,

وی اظهار داشت: به خاطر کمبود بودجه دولت فشارهای زیادی را به تأمین اجتماعی و مالیات بنگاه‌های اقتصادی وارد می‌کند که این موارد تأثیر منفی در محیط کسب و کار دارد.

,

رئیس اتاق بازرگانی تهران اظهار داشت:‌ اگر امروز فرصت جذب سرمایه‌گذاران خارجی وجود ندارد، باید فضای کسب را برای سرمایه‌گذاران داخلی فراهم و مناسب کنیم.

,

خوانساری همچنین در مورد هزینه آلودگی هوا اظهار داشت:‌ این هزینه بالغ بر 8 میلیارد دلار در روز برآورد شده است و کشورهای چین،‌ آمریکا و هند بیشترین زیان را می‌بینند.

,

وی افزود: در چین بالغ بر 1.8 میلیون نفر در سال و در هند یک میلیون نفر و در کل دنیا 4.5 میلیون نفر در اثر آلودگی هوا جان خود را از دست می‌دهند.

,

 

,

انتهای پیام

, انتهای]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه