logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

به مناسبت هفته تربیت بدنی انجام شد:

تجدید میثاق ورزشکاران شهرستان قرچک با شهدا

تجدید میثاق ورزشکاران شهرستان قرچک با شهدا
به مناسبت هفته تربیت بدنی گلباران مزار شهدای گمنام قرچک با حضور مسئولان این شهر و جمعی از ورزشکاران برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا; به نقل از قرچک آنلاین-  به مناسبت هفته تربیت بدنی گلباران مزار شهدای گمنام شهرستان قرچک با حضور امام جمعه، فرمانده سپاه پاسداران 15 خرداد، سرپرست اداره ورزش و جونان، رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، تعدادی از اعضای شورای شهر، رییس اداره مخابرات و مدیر آموزش و پرورش از شهرستان قرچک به همراه جمعی از ورزشکاران برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, قرچک آنلاین,

در این مراسم بشیرعزیزی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای ورزشکار اظهار داشت: شهدا همیشه زنده اند و ناظر بر رفتار ما هستند و ما هرآنچه داریم از برکات خون شهدا است.
وی تاکید کرد: باید سعی کنیم رهروان و ادامه دهندگان خوبی برای راه شهدا که همان راه ائمه اطهار(ع) است، باشیم.

,
,

IMG_5945

, IMG_5945, IMG_5945,

این مسئول با اشاره به اینکه قهرمانان واقعی شهدای عزیز هستند، بیان نمود: یک ورزشکار برای اینکه ماندگار شود باید روحیه معنوی را در خود تقویت نماید و همواره اسوه اخلاق برای همگان باشد.
در ادامه مراسم نیز امام جمعه قرچک در سخنانی گفت: شهیدان برای حفظ ارزش ها، دستاوردها، استقلال و آزادی نظام مقدس جمهوری اسلامی با اهدای خون خود، کشورمان ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی را به عزت و افتخار رساندند.

,
, ا,

IMG_5951

, IMG_5951, IMG_5951,

وی ادامه داد: ورزشکاران ما با الگو گیری از شهدا همواره شهامت، دلاوری و از خود گذشتگی را سر لوح فعالیت خود قرار داده و تلاش کنند باعث سر افرازی کشور خود در میادین مختلف جهانی و بین المللی باشند.
حجت الاسلام و المسلمین اسماعیلی عنوان کرد: تقویت جسم و روان برای ورزشکاران در کنار حفظ ارزشهای معنوی انقلاب اسلامی بسیار با ارزش تر است.

,
, .,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه