logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرعامل شرکت تعاونی سهام عدالت زنجان خبر داد؛

واریز سود سهام عدالت/ ثبت‌نام جدید نیازمند مصوبه مجلس است

واریز سود سهام عدالت/ ثبت‌نام جدید نیازمند مصوبه مجلس است
مدیرعامل شرکت تعاونی سهام عدالت شهرستان زنجان گفت: واریز سود سهام عدالت آغاز شده است و این سود برای همه دارندگان سهام واریز می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ناصر حسین خانلو امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار موج رسا؛ اظهار داشت: واریز سود سهام عدالت برای دارندگان سهام در کشور آغاز شده است و تا آخر هفته ادامه دارد.

وی افزود: افراد تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی و زنان سرپرست که دارای یک میلیون سهم هستند، مبلغ 205 هزار تومان سود را دریافت می‌کنند.

این مسئول با بیان اینکه سهام برخی افراد بر روی برگه یک میلیون تومان است اما در سامانه 532 هزار تومان ثبت شده است، ادامه داد: این افراد نیز مبلغ 109 هزار تومان را دریافت می‌کنند.

مدیرعامل شرکت تعاونی سهام عدالت شهرستان زنجان خاطرنشان کرد: افرادی که در دوره گذشته مبلغ 46 هزار تومان دریافت کرده‌اند در این دوره 84 هزار تومان به عنوان سود سهام دریافت می‌کنند.

حسین خانلو در خصوص وضعیت افرادی که هنوز برای سهام عدالت ثبت‌نام نکرده‌اند، گفت: هنوز وضعیت جدیدی برای ثبت‌نام ایجاد نشده است.

وی خاطرنشان کرد: ثبت‌نام جدید سهام عدالت نیازمند مصوبه مجلس شورای اسلامی است که به نظر می‌رسد در این دولت محقق نشود.

این مسئول تصریح کرد: ثبت‌نام‌های جدید تنها در صورتی که مصوبه‌ای از مجلس ارائه و دولت تصمیم به ثبت‌نام‌های جدید داشته باشد، امکانپذیر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,



انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه