logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران:

بسیج دانشجویی مانند همیشه آمادگی خود را جهت کمک به حل این مشکل اعلام می کند

بسیج دانشجویی مانند همیشه آمادگی خود را جهت کمک به حل این مشکل اعلام می کند
بسیج دانشجویی مانند همیشه آمادگی خود را جهت کمک به حل این مشکل اعلام می کند و در این زمینه حاضر به همکاری در سطوح مختلف است. از آن جمله تدابیری برای کمک در بحث آموزش عمومی، بهداشت محیط، غربالگری موارد مشکوک و حتی اقدامات درمانی اندیشیده شده است. و در این زمینه تابع وزارت بهداشت عمل می گردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بسیج دانشجویی، در خصوص ویروس موسوم به کرونا و موارد مثبت و منجر به فوتی که اخیرا از آن در کشور مشاهده شده باید عرض کنم بروز و شیوع بیماری های عفونی تنفسی در بازه های زمانی مختلف، خصوصا در فصول سرد سال اتفاق می افتد. اما این ویروس به علت سرعت انتقال و البته دوره نهفتگی نسبتا بالا و احتمال مرگ آوری سر و صدای زیادی به پا کرده است. بخشی از این نگرانی عمومی به جا و شاید لازم است برای آنکه مردم پیشگیری را جدی تر گرفته و از انتقال ویروس جلوگیری شود. اما حفظ آرامش خصوصا بین مردم بسیار لازم و ضروری است. اضطراب و ترس عمومی علاوه بر آنکه باعث ناآرامی روانی و اجتماعی آسیب زا می شود، از نظر طبی هم باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن افراد شده و آن ها را مستعد بیماری می کند. پس در هر صورت حفظ آرامش آگاهانه برای مردم لازم و ضروریست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
در این بین فعالیت های مسئولین مربوطه به خصوص مسئولین محترم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بسیار مهم است. طبق اطلاعات بنده، به حمد الله مسئولین وزرات بهداشت در این زمینه با هوشیاری و همت کافی وضعیت را تحت نظر داشته و تدابیر لازم را به کار می گیرند. وزرات بهداشت جمهوری اسلامی ایران در موارد قبلی که بعضا از ویروس فعلی خطرناک تر بوده مدیریت خوبی داشته است. ان شاءالله در موضوع ویروس کرونا هم با کمترین آسیب و به بهترین شکل وضعیت کنترل خواهدشد. اعتماد و همکاری مردم با مسئولین امر در این خصوص بسیار راهگشاست.
,
 
,
بسیج دانشجویی مانند همیشه آمادگی خود را جهت کمک به حل این مشکل اعلام می کند و در این زمینه حاضر به همکاری در سطوح مختلف است. از آن جمله تدابیری برای کمک در بحث آموزش عمومی، بهداشت محیط، غربالگری موارد مشکوک و حتی اقدامات درمانی اندیشیده شده است. و در این زمینه تابع وزارت بهداشت عمل می گردد.
,
 
,
در نهایت هم به عنوان یک پزشک و دانشجوی طب سنتی ایرانی عرض می کنم که در طب غنی ایرانی تدابیر پیشگیرانه و حتی درمانی خوب و قابل توجهی برای چنین شرایطی وجود دارد. در این زمینه می توان هوشمندانه از طب های مکمل، به خصوص طب سنتی ایرانی که علاوه بر مباحث علمی و طبی، اثر فرهنگی و اجتماعی هم دارد، در کنار تدابیر طب رایج بهره برد. اما چیزی که مردم باید دقت کنند این است که افرادی بدون صلاحیت و علم کافی به عناوین جعلی از اعتقادات آن ها به طب سنتی ایرانی و اسلام استفاده نکنند که خدایی ناکرده در این بین آسیبی متوجه آن ها نشود.
,
 
,
و از خداوند سلامتی و طول عمر را برای همه ی مردم جهان مسألت دارم به خصوص برای مردم عزیز ایران.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه