دادستان مرکز استان گلستان:
گردشگری، صنعت و کشاورزی به عنوان زیرساختهای استان باید تقویت شوند/سرباز رهبری هستم
دادستان مرکز استان گلستان گفت: اولویت اصلی من در گلستان تقویت زیرساختهای اساسی چون گردشگری ، صنعت و کشاورزی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما ؛ حجت الاسلام والمسلمین سید مصطفی حقی دادستان مرکز استان گلستان در گفتگو با گلستان ما اظهار کرد : استان گلستان با این همه ظرفیت در بخش های گوناگون متاسفانه درگیر مشکلاتی است که بنظر می رسد هر چه زودتر باید رفع گردد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما ,حقی به رتبه سیزدهم در بخش کشاورزی ، بیست و هشتم دربخش صنعت و سهم نیم درصدی گردشگری استان گلستان در کشور اشاره کرد و افزود : گردشگری یکی از پتانسیل هایی است که می توانست گلستان را در سطح کشور مطرح کند و بنده اعلام می کنم که ساخت و ساز اشکالی ندارد به شرطی که به اقلیم ضربه نزند و چشم انداز گردشگری گلستان را تحقق بخشد مانند فومن و ماسوله که باعث جذب توریسم و گردشگر از همه جای کشور به استان شوند .
,وی بیان کرد: زمین های کشاورزی ما وضعیت نابسامانی دارند و به شکلی نامانوس در آنها ویلا ساخته می شود و همه باید کمک کنیم که توشن ده سال بعد زیارت فعلی نشود و حداقل دو جا داشته باشیم که مردم گرگان در آن تنفس و استراحت کنند .
,دادستان مرکز استان گلستان تصریح کرد: من سرباز رهبری هستم و خود را مدیون خون شهدا و مردمی می دانم که جان و مال و فرزندان خود را به این انقلاب هدیه دادند و در این راه یک ذره آبرو را هم از آنها دارم .
,این مقام قضایی تاکید کرد : مبارزه با زمینخواری ، فساد و فحشا و معضلات اجتماعی ادامه خواهد یافت و در این مسیر هیچ مانعی نمی تواند عزم جهادی ما را محدود کند.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه