logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سقوط بالگرد حامل مهمانان خارجی در میانمار

سقوط بالگرد حامل مهمانان خارجی در میانمار
یک فروند بالگرد حامل چند دیپلمات و خبرنگار از کشورهای مختلف نظیر آمریکا در مناطق شرقی میانمار سقوط کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یک بالگرد حامل چند مهمان خارجی، از جمله خبرنگاران و دیپلمات‌ها، در منطقه‌ای در شرق کشور میانمار سقوط کرد.

یک دیپلمات غربی در این باره به «رویترز» گفت: «افراد تبعه چند کشور خارجی از جمله آمریکا در این بالگرد حضور داشتند. هیچ‌کس [در این سانحه] آسیب جدی ندیده است».

از سوی دیگر «زاو مین تون» سخنگوی ارتش میانمار به رویترز گفت، این بالگرد اندکی پس از برخاستن از شهر تجاری «یانگون»، سقوط کرده است. او گفت دو خلبان این بالگرد مجروح شده‌اند اما از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد.

اندکی بعد روزنامه «میانمار تایمز» نیز نوشت، در این سانحه هوایی دستکم چهار نفر مجروح شده‌اند. این بالگرد، یکی از چهار بالگردی حامل خبرنگاران، دیپلمات‌ها و مقامات کشورهای مختلف بود که  قصد داشتند در یک نشست خبری درخصوص توقیف مقادیر زیادی مواد مخدر، مواد شیمیایی و تجهیزات مربوطه به ارزش ۳۷ میلیون دلار شرکت کنند.

میانمار بزرگ‌ترین تولیدکننده «مت‌آمفتامین» در جهان است و مقامات این کشور هر از گاهی خبر توقیف و ضبط محموله‌های بزرگ مواد مخدر را در رسانه‌ها منتشر می‌کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه