رئیس بهداشت و درمان بروجرد:
تعداد بیماران مبتلابه کرونا در بروجرد به ۱۲ نفر رسید/یک بهبودیافته، ترخیص شد
رئیس شبکه بهداشت و درمان بروجرد بابیان اینکه تعداد بیماران مبتلابه کرونا در بروجرد به ۱۲ نفر رسیده است گفت: تاکنون مورد فوتی نداشتیم و وضعیت این بیماران رضایتبخش بوده و تحت درمان قرار دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد کاکاوند در گفتوگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهار داشت: تاکنون تعداد بیماران مبتلایان به کرونا در بروجرد به ۱۲نفر رسیده که وضعیت هیچیک از بیماران بحرانی و وخیم نیست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,وی افزود: تاکنون مورد فوتی در بروجرد نداشتیم و وضعیت این بیماران رضایتبخش بوده و تحت درمان قرار دارند.
,رئیس شبکه بهداشت و درمان بروجرد تصریح کرد: بر اساس پیشبینیها طی دو هفته آینده احتمالاً آمار مبتلایان به کرونا به تعداد ثابت برسد و این در حالیست که مردم نکات بهداشتی را رعایت و از حضور در تجمعات خودداری کنند.
,وی بیان کرد: از مردم خواهشمندیم از ازدحام در خیابانها جدا خودداری کنند چراکه حضور در مراکز شلوغ احتمال ابتلا به کرونا را افزایش میدهد.
,کاکاوند گفت: اولین بیمار مبتلابه کرونا در بروجرد ترخیص شد و در حال حاضر سایر بیماران تحت درمان قرار دارند؛ همچنین ۹ نفر مشکوک هم بستری هستند که هنوز جواب آزمایشات آنها اعلامنشده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه