رئیس شبکه بهداشت و درمان کاشمر خبر داد؛
4 مورد مثبت ابتلا به کروناویروس در کاشمر/ فوت یک بیمار بر اثر کرونا و بهبودی 3 بیمار دیگر
رئیس شبکه بهداشت و درمان کاشمر از مثبت بودن تست 4 مورد کرونا و فوت یک بیمار بر اثر ابتلا به این بیماری و بهبودی 3 بیمار مبتلا به کرونا در شهرستان کاشمر تا 18 اسفند خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ محمدجواد یزدانی، رئیس شبکه بهداشت و درمان کاشمر صبح امروز در نشست خبری در خصوص شرایط شهرستان در خصوص بیماری کرونا اظهار داشت: اعلام کرده بودیم که به محض اینکه اطلاعات رسمی به ما اعلام شود این را به مردم اطلاع رسانی می کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,وی با بیان اینکه از ابتدای ۳۰ بهمن که به صورت رسمی موارد قم بیان شد عملیات اقدامات پیشگیری در سطح شهرستان آغاز شد، خاطرنشان کرد: از روز اول اجرای برنامه، بیمارستان شهید مدرس را به عنوان اولین مرکز ارجاع موارد کرونا شهرستان کاشمر در نظر گرفته ایم.
,رئیس شبکه بهداشت و درمان کاشمر با تاکید بر اینکه تا امروز 211 مورد بیمار سرپایی به بیمارستان مراجعه کرده اند که فکر می کردند بیماری کرونا دارند، تصریح کرد: از مجموع افرادی که مراجعه داشته اند ۷۴ مورد بستری عفونت تنفسی داشته ایم که یا مشکوک به بیماری کرونا یا مشکوک به ویروس های دیگر بوده اند.
,,
هزار پرسنل بهداشت در کاشمر به صورت مستقیم و غیر مستقیم درگیر برنامه کرونا هستند
, هزار پرسنل بهداشت در کاشمر به صورت مستقیم و غیر مستقیم درگیر برنامه کرونا هستند,وی با اشاره به اینکه از مجموع این 74 نفر بالغ بر 49 نفر بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده اند و 3 مورد فوت و 23 نفر امروز از مجموع بیماری های تنفسی بستری هستند، اذعان کرد: بر اساس دستورالعمل هر بیمار دارای عفونت تنفسی که بستری می شود بلافاصله نمونه گیری انجام و آزمایشگاه مربوطه ارسال می شود.
,یزدانی با بیان اینکه روند تایید نهایی موارد ابتلا به کورنا زمان بر است و تا اعلام نهایی نمی توان آماری ارائه داد، عنوان کرد: آخرین اطلاعات موجود تا به امروز در سطح شهرستان کاشمر 4 مورد مثبت وجود داشته که یک مورد فوتی و 3 مورد بهبود یافته اند و نتیجه الباقی نمونه ها هنوز به شهرستان کاشمر ابلاغ نشده است.
,وی با تاکید بر اینکه افرادی که نتیجه نمونه آنها مثبت شد در بررسی های صورت گرفته مسافرت هایی به شهرهای مختلف کشور داشته اند و سن بالای 50 سال دارند، تشریح کرد: کل پرسنل درگیر ما در بیمارستان مدرس 250 نفر است که حدود 150 نفر به صورت مستقیم با این بیماران سروکار دارند و هزار نفر پرسنل بهداشت اعم از پرستار، پزشک، بهورز، مراقب سلامت و... به صورت مستقیم و غیر مستقیم در بخش های دولتی و خصوصی درگیر برنامه کرونا هستند.
,,
حضور در تجمعات بیمارستانی 40 درصد انتقال کرونا را افزایش می دهد
, حضور در تجمعات بیمارستانی 40 درصد انتقال کرونا را افزایش می دهد,رئیس شبکه بهداشت و درمان کاشمر با بیان اینکه در مرحله اول 80 تخت بیمارستان مدرس آماده خدمت رسانی به بیماران احتمالی است که امیدواریم نیازی به استفاده از این تخت ها نباشد، ابراز کرد: در حال حاضر 22 بیمار عفونت تنفسی در بیمارستان بستری داریم و خوشحالیم که بیمار بدحال در این بیمارستان نداریم و اکثراً رو به بهبودی هستند.
,وی با اشاره به اینکه مرکز ایثارگران، درمانگاه تامین اجتماعی و مرکز جامع سلامت عصمتیه در سطح شهر آماده خدمت رسانی به بیماران سرپایی است، اظهار کرد: به دنبال این هستیم که بیماران به بیمارستان ها مراجعه نکنند و برای درمان ابتدا به مطب ها و مراکز درمانی مراجعه کنند چون ارجاع بیماران به بیمارستان ها و تجمع در محیط اورژانس خود عامل انتقال بیماری است.
,یزدانی با تاکید بر اینکه در بررسی های انجام شده حضور در تجمعات بیمارستانی حدود ۴۰ درصد انتقال بیماری کرونا را افزایش می دهد، افزود: از شهروندان تقاضا داریم که به مراکز داخل شهر، مطب ها و... مراجعه کنند و اگر علائمی نظیر تب، سرفه و تنگی نفس داشتند با 115 تماس بگیرند تا به بیمارستان ارجاع پیدا کنند.
,,
11 مرکز جامع سلامت در مناطق روستایی کاشمر آماده خدمت رسانی است
, 11 مرکز جامع سلامت در مناطق روستایی کاشمر آماده خدمت رسانی است,وی با بیان اینکه اگر الزامی به بستری نباشد تحت قرنطینه خانگی قرار می گیرند، اظهار داشت: 11 مرکز جامع سلامت در مناطق روستایی هر روزه از 8 صبح تا 3 بعداز ظهر خدمات ارائه می دهند و مرکز جامع سلامت ریوش به صورت شبانه روزی خدمات رسانی به مردم را در دستور کار دارد.
,رئیس شبکه بهداشت و درمان کاشمر همچنین ادامه داد: تمهیداتی به عمل آمد که اگر تعداد بیماران زیاد شد قسمتی در بیمارستان ابوالفضل و در صورت بیشتر به سایر مراکز خارج بیمارستان ارجاع داده شوند، امیدواریم که نیازی به دیگر بیمارستان ها نباشد و تا آخر برنامه تنها در بیمارستان مدرس خدمات رسانی انجام شود.
,وی با اشاره به اقدامات انجام شده در پیشگیری از کرونا ویروس در سطح شهرستان کاشمر، خاطرنشان کرد: از ابتدای کار جلسات ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا را در سطح شهرستان تشکیل و آموزش ها به تمام گروه ها در سطح شهر و روستا ها ارائه و دستورالعمل های لازم به آنها ابلاغ شده است.
,,
مردم سعی کنند در خانه بمانند
, مردم سعی کنند در خانه بمانند,یزدانی با تاکید بر اینکه اصنافی که به نوعی به صورت مستقیم با مواد غذایی سروکار دارند یک پروتکلی تعریف و به آنها ابلاغ شده است، تصریح کرد: تجمعات سطح شهر کنترل شد و برخی از تجمعات نظیر نماز جمعه، مدارس، دانشگاه ها، مساجد، مراسم های ترحیم و عروسی، جمعه بازار، بازار دام و... در طول این مدت با تلاش صورت گرفته، کنترل و نظارت شد.
,وی با بیان اینکه در صورتی که مسافرانی از شهرهای مجاور به شهرستان آمدند به مراکز بهداشت ارجاع داده شد و تیم بهداشت با آنها در ارتباط بودند، اذعان کرد: کنترل مبادی ورودی و خروجی شهرستان در حال انجام است.
,رئیس شبکه بهداشت و درمان کاشمر با بیان اینکه مردم شریف کاشمر تا به امروز عالی عمل کرده اند و شرایط خوبی نسبت به شهرهای مجاور داریم و تقاضا داریم حداقل یک ماه دیگر با ما همکاری کنند، عنوان کرد: مردم سعی کنند حدالامکان در خانه بمانند و به جز در موارد ضروری از خانه خارج نشوند.
,,
قرنطینه خانگی یک امر مهم در قطع زنجیره کرونا ویروس است
, قرنطینه خانگی یک امر مهم در قطع زنجیره کرونا ویروس است ,وی با اشاره به اینکه همکاری و مشارکت مردم در قرنطینه خانگی یک امر مهم در قطع زنجیره انتقال این ویروس است، تشریح کرد: هرچه سطح مشارکت بالاتر رود زمان ختم برنامه زودتر خواهد بود و هر چه مشارکت کمتر باشد مطمئناً این زمان طولانی تر می شود.
,یزدانی همچنین در ادامه با بیان اینکه افراد اگر ضرورتا به خارج از خانه مراجعه دارند سعی کنند در تجمعات شلوغ حضور پیدا کنند و تجهیزات بهداشتی به همراه داشته باشند، تاکید کرد: مردم برنامه سفر خود را تا پایان فروردین لغو کنند و به مهمانان خود که قرار است از شهرستان های دیگر بیایند تذکر بدهند که امسال این کار را انجام ندهند چون نقل و انتقال افراد چرخه انتقال بیماری را تشدید می کند.
,وی با تاکید بر اینکه زائرسراها در شهرستان کاشمر تعطیل شده است و پذیرش مهمان در نوروز محدود خواهد شد، بیان کرد: مهمترین راه جلوگیری از کرونا، رعایت اصول بهداشتی و بهترین و ساده ترین و در دست ترین راه آن شستن دست ها با آب و صابون است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه