logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

علیرغم هشدار مسئولان در ارائه راهکارهای مقابله با کرونا؛

تجمع چندین ساعته زاهدانی ها در صف های طولانی سیلندرگاز

تجمع چندین ساعته زاهدانی ها در صف های طولانی سیلندرگاز
علیرغم هشدار مسئولان وزرات بهداشت در ارائه راهکارهای مقابله با کرونا و عدم برگزاری مراسم و یا حضور در تجمعات و... اما شهروندان زاهدانی برای یافتن یک سیلندرگاز باید ساعتها در صف های طولانی معطل باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، در حالی مهمترین راه انتقال ویروس کرونا و سرایت بیماری از طریق تجمعات مردم در کنار یکدیگر است که مردم کلانشهر زاهدان این روزها همچنان برای یافتن یک سیلندرگاز در صف های طولانی چشم به راه ماشین حمل گاز هستند.

عدم مدیریت صحیح در پخش این کالای اساسی باعث شده تا شماری از شهروندان در تماس های مکرر با این پایگاه خبری از وضعیت موجود گلایه و خواستار پیگیری این مهم باشند.

اگر چه این مشکل ماه هاست ادامه دارد و مردم از کمبود گاز خصوصا در شروع فصل پاییز و زمستان همواره گلایه داشته و با کمبود و صف های طولانی دست و پنجه نرم می کنند بگونه ای که تداوم آن باعث شد تا امام جمعه زاهدان نیز مطالبه این امر را از تریبون نماز جمعه از مسئولان خواستار باشد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,

 
, ,
,
سرگزی یکی از شهروندان زاهدانی در این خصوص به خبرنگار عصرهامون گفت: با وجود بازگشت مجدد سرمای هوا به این منطقه نیاز مردم به استفاده از سیستم های گرمایشی همچون بخاری زیادتر از قبل شده که یکی از علل اصلی دیگر، گرم کردن محیط خانه برای در امان ماندن از ویروس کرونا است.

وی بیان کرد: همواره شاهده وجود صف های طولانی و منتظر ماندن چندین ساعته شهروندان در مکان های مختلف سطح شهر هستیم که می طلبد مسئولان چاره ای اساسی بیاندیشند زیرا مردم از وعده وعیده های واهی برخی از دست اندرکاران دل بریده و خواهان رسیدگی جدی به این امر هستند.

یکی دیگر از شهروندان با بیان اینکه تجمعات خود عامل انتقال ویروس کرونا بین افراد است، افزود: اگر طرح توزیع الکترونیک گاز به درستی اجرا می شد قطعا مشکلات موجود حل و مردم هر روز در صف ها طولانی معطل نمی شدند.
 
,
,
,
,
,
,

 
, ,
,
وی گفت: بارها با شرکت گاز تماس گرفته و درخواست کپسول گاز کردیم اما هیچ کس پاسخگوی شهروندان نیست.

بنابراین با توجه به تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و توصیه های فراوان مسئولان بهداشتی مبنی بر در خانه ماندن و عدم سفرهای نوروزی؛ می طلبد تا مسئولان دست اندرکار در تامین مایحتاج مردم "سیلندرگاز" عزمی جدی داشته باشند تا از تجمع چندین ساعته در هوای سرد برای یافتن یک سیلندر  جلوگیری شود زیرا تداوم این امر منجر به نگرانی بیش از حد شهروندان در ابتلای به این ویروس و در پی آن سلب آسایش جسم و روح آنها می شود.


انتهای پیام/
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه