logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ورود سامانه بارشی به کشور از شنبه آینده

ورود سامانه بارشی به کشور از شنبه آینده
سازمان هواشناسی با صدور اطلاعیه‌ای از افزایش سرعت باد از فردا (۲۲ اسفندماه) و ورود سامانه بارشی و بارش برف و باران در برخی استان‌های کشور از شنبه (۲۴ اسفند ماه) خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛براساس اطلاعیه سازمان هواشناسی فردا (۲۲ اسفند ماه) براثر افزایش میزان سرعت باد، خیزش گرد و خاک در استان‌های سیستان و بلوچستان، نوار شرقی خراسان جنوبی، شرق کرمان و شرق یزد پیش‌بینی می‌شود.

همچنین طی جمعه (۲۳ اسفند ماه) در استان خوزستان و نوار غربی ایلام و شنبه (۲۴ اسفند ماه) در استان‌های بوشهر، خوزستان، ایلام و نوار غربی کرمانشاه افزایش میزان سرعت باد همچنین یکشنبه (۲۵ اسفندماه) در استان‌های خوزستان و بوشهر خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. براثر حاکمیت این شرایط جوی کاهش دید و کیفیت هوا پیش‌بینی و در این شرایط توصیه می‌شود از حضور در فضا‌های باز اجتناب و اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

در ادامه این اطلاعیه آمده است که براثر ورود سامانه بارشی به کشور از شنبه (۲۴ اسند ماه) بارش باران گاهی همراه با رعد و برق و در ارتفاعات مناطق سردسیر بارش برف در استان‌های جنوب آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، شمال خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال فارس و نوار غربی اصفهان، زنجان، مرکزی، همدان و ارتفاعات استان‌های تهران، البرز و قزوین پیش‌بینی می‌شود.

این سامانه بارشی روز یکشنبه (۲۵ اسفند ماه) در استان‌های کردستان، کرمانشاه، ایلام، همدان، مرکزی، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان، شمال فارس، خوزستان و اصفهان به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

براثر حاکمیت این سامانه بارشی، آبگرفتگی معابر شهری، اختلال تردد در جاده‌های مواصلاتی و احتمال بارش تگرگ در مناطق مستعد دور از انتظار نخواهد بود. در چنین شرایطی احتیاط در تردد جاده‌ای و اجتناب از سفر‌های غیرضروری و انجام اقدامات پیشگیرانه توصیه می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه