logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا صورت گرفت؛

اجرای طرح پاکسازی دست فروشی در اراک

اجرای طرح پاکسازی دست فروشی در اراک
طرح ضربتی جمع آوری دست فروشان مرکز شهر به منظور پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا صبح امروز توسط واحد اجراییات شهرداری انجام شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عابدی مدیر اجراییات شهرداری اراک، در گفتگو با دیارآفتاب؛ گفت: بر اساس مصوبه قرار گاه زیستی استان نیروهای اجراییات با همکاری نیروی انتظامی از ساعت ۶ صبح امروز نسبت به جمع آوری بساط دست فروشان اراک اقدام کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب, دیارآفتاب,

عابدی اظهار کرد: این طرح به جهت سلامت شهروندان تا پایان سال اجرا و نیروهای اجراییات با حضور در مرکز شهر بر این مهم نظارت داشته و اجازه دست فروشی را نخواهند داد.

وی خاطر نشان کرد: موفقیت این اقدامات و رسیدن به هدف مورد نظر که شکست هرچه سریعتر کروناست صرفا در گرو همکاری و همیاری شهروندان فهیم است و باید در نظر داشت که این اقدامات به طور مطلق به نفع آنهاست.

انتهای پیام/

,

عابدی اظهار کرد: این طرح به جهت سلامت شهروندان تا پایان سال اجرا و نیروهای اجراییات با حضور در مرکز شهر بر این مهم نظارت داشته و اجازه دست فروشی را نخواهند داد.

,

وی خاطر نشان کرد: موفقیت این اقدامات و رسیدن به هدف مورد نظر که شکست هرچه سریعتر کروناست صرفا در گرو همکاری و همیاری شهروندان فهیم است و باید در نظر داشت که این اقدامات به طور مطلق به نفع آنهاست.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه