رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام کرد
ترخیص هزار و 128 بیمار مشکوک به کرونا از بیمارستانهای مازندران
سیدعباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از ترخیص هزار و 128 بیمار مشکوک به کرونا از بیمارستانهای استان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدعباس موسوی در گفت و گو با خبرنگار بلاغ اظهار کرد: تا به امروز هزار و 542 نفر بیمار مشکوک به ویروس کرونا با علائم تنفسی حاد در بیمارستانهای مازندران بستری هستند.
وی تصریح کرد: طی 24 ساعت گذشته آزمایش 17 نفر دیگر تایید شده است که در مجموع آزمایش هزار و 206 نفر در استان مازندران به کرونا ویروس قطعی مثبت اعلام شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: خوشبختانه تاکنون هزار و 128 نفر از افراد مشکوک بستری شده در استان بهبودی کامل یافتند و از بیمارستان مرخص شدند.
موسوی ادامه داد: تاکنون 62 نفر از بیماران مبتلا به کووید 19 با تشخیص قطعی این بیماری در استان جان باختند.
جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت نیز امروز اعلام کرد: تعداد مبتلایان به کرونا از دیروز تا امروز در استان مازندران 17 نفر افزایش یافت و مازندران از استانهایی است که روند مبتلا به بیماری کرونا، همچنان رو به افزایش است که بسیار نگران کننده است.
از هموطنان خواست اکیدا از مسافرت کردن به مناطق مختلف کشور از جمله شمال کشور پرهیز کنند تا روند افزایشی تعداد مبتلایان کاسته شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه