نماینده مردم بروجرد در مجلس:
حرمت شکنان حرم حضرت معصومه(س) به دنبال تعریف غلط از دین و وهن مذهب هستند/دستگاه قضا برخورد قاطع کند
نماینده مردم بروجرد در مجلس گفت: افرادی که بدون توجه به مصالح نظام، دستورات دین و آموزه های دینی با رفتاری هنجارشکنانه به دنبال مخدوش کردن چهره مذهب و چهره انقلاب اسلامی در دنیا هستند قطعا آب در آسیاب بیگانگان می ریزند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس گودرزی در گفت و گو با خبرنگار سفیرافلاک با اشاره به اقدام هنجارشکنانه شب گذشته در حرم حضرت معصومه(س) اظهار داشت: این رفتار، مهره دیگری از پازل جریان انحراف در کشور است که به دنبال تعریف غلط از دین و وهن مذهب هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,وی افزود: این افراد انسان را به یاد خوارج می اندازند و البته آبشخور و خواستگاه رفتار، عملکرد و مواضع آنها در خارج از مرزها بوده و از بیگانگان دستور می گیرند.
,نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: افرادی که بدون توجه به مصالح نظام، دستورات دین و آموزه های دینی با رفتاری هنجارشکنانه به دنبال مخدوش کردن چهره مذهب و چهره انقلاب اسلامی در دنیا هستند قطعا آب در آسیاب بیگانگان می ریزند و در اقدام و عمل نیز از همدستان دشمنان این کشور و دشمنان دین و مذهب به حساب می آیند.
,گودرزی با اشاره به اینکه این افراد جزء حلقه های وابسته به انگلیس و مزدور هستند گفت: صحنه گردانان این جریانات، عناصر وابسته به انگلیس و گروه های منحرفی هستند که چه بسا عده ای را هم در این ماجرا فریب بدهند و با سواستفاده از جهل و نادانی برخی افراد، دست به این حرکات بزنند.
,وی بیان کرد: قطعا این رفتار از نظر هر انسان متدین و انقلابی محکوم بوده و شایسته است که دستگاه قضا نسبت به این اقدام، واکنش سریع نشان داده و با تصمیم سازان و عناصر اصلی این قضیه برخورد قاطع شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه