logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بروجرد:

۱۰ واحد صنفی و خانه استیجاری در بروجرد پلمپ شد

۱۰ واحد صنفی و خانه استیجاری در بروجرد پلمپ شد
یارمحمدی، رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بروجرد گفت: بیش از ۱۰ سفره خانه، خانه استیجاری و باشگاه ورزشی در بروجرد پلمپ شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت اله یارمحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهار داشت: در پی شیوع کرونا اعلام شد که از تجمع در محل های مختلف و واحدهای صنفی جلوگیری شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: در این راستا کمیته نظارت بر اماکن عمومی در بروجرد تشکیل و در سه شیفت روزانه بر اماکن عمومی نظارت و بازرسی می کنند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بروجرد تصریح کرد: روزانه به طور متوسط بین ۷۰ تا ۱۵۰ بازرسی صورت می گیرد که در برخی از بازرسی ها تذکرات و اخطارهای لازم داده می شود و در صورت عدم اجرا، پلمپ می شوند.

یارمحمدی گفت: تاکنون بیش از ۱۰ سفره خانه، خانه استیجاری، باشگاه ورزشی پلمپ شده است و هر مکانی که سبب تجمع افراد شود پلمپ خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه صنوف همکاری لازم را در این راستا داشته اند تصریح کرد: در این بازرسی ها بسیاری از صنوف و صاحبان این واحدها همکاری داشته و تعداد اندکی همکاری نداشتند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بروجرد افزود: اقدامات لازم با هدف حفظ سلامت شهروندان و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا بوده که این برنامه همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه