نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیل‌آباد خبر داد؛

اختصاص مبلغ 5 میلیارد تومان به بیمارستان‌های ترشیز برای مبارزه با کرونا

اختصاص مبلغ 5 میلیارد تومان به بیمارستان‌های ترشیز برای مبارزه با کرونا
بهروز بنیادی با بیان اینکه پیگیری‌هایی برای تأمین دارو و تجهیزات لازم در جهت ارائه خدمات کامل‌تر به بیماران کرونایی صورت گرفت، گفت: در جهت پیشگیری از ویروس کرونا مبلغ 5 میلیارد تومان به بیمارستان‌های منطقه ترشیز جهت تجهیزات جدید درمانی اختصاص یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهروز بنیادی، نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیل‌آباد در گفت‌وگو با خبرنگار صبح توس؛ اظهار داشت: پیرو گزارش‌های دریافتی از ستاد کرونای شهرستان‌های منطقه ترشیز و همچنین بازدید اخیر صورت گرفته از بیمارستان‌ها، پیگیری‌هایی برای تأمین دارو و تجهیزات لازم در جهت ارائه خدمات کامل‌تر به بیماران کرونایی صورت گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی با بیان اینکه در جهت پیشگیری از ویروس کرونا مبلغ ۱ میلیارد تومان به بیمارستان ولیعصر (عج) جهت تجهیزات جدید درمانی اختصاص یافت، خاطرنشان کرد: برای پیشگیری از کرونا مبلغ 3 میلیارد و 500 میلیون تومان به شهرستان کاشمر و مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان به شهرستان خلیل‌آباد نیز اختصاص یافت.

,

نماینده مردم کاشمر، خلیل‌آباد و بردسکن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه علاوه بر حمایت مالی صورت گرفته با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۳ دستگاه ونتیلاتور و ۳ دستگاه مانیتور و یک دستگاه الکتروشوک به بیمارستان خاتم‌الانبیا خلیل‌آباد اختصاص یافت، خاطرنشان کرد: همچنین یک دستگاه ونتیلاتور به بیمارستان ولی‌عصر بردسکن و یک دستگاه الکتروشوک به مرکز شبانه‌روزی انابد از محل دستورات مقام عالی وزارت بهداشت اختصاص یافت که به‌زودی تحویل می‌شود.

,

وی همچنین در پایان اذعان کرد: همت والای پزشکان، پرستاران و کادر پشتیبان، به همراه همکاری بی‌نظیر مردم می‌تواند سرعت بهبودی بیماران را افزایش دهد، لذا به احترام شهدای سلامت و برای کنترل بیماری کرونا و جلوگیری از انتشار بیشتر آن در خانه بمانیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه