logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس سازمان صنعت مازندران عنوان کرد؛

افزایش 30 درصدی قیمت نان از نیمه فروردین در مازندران

افزایش 30 درصدی قیمت نان از نیمه فروردین در مازندران
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: از 15 فروردین ماه امسال، به‌طور میانگین بین 30 تا 35 درصد افزایش قیمت نان خواهیم داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حسینقلی قوانلو طی گفت‌وگویی اظهار کرد: از ابتدای سال‌جاری تا پنجم فروردین‌ماه، بیش از 230 واحد صنفی در مازندران پلمب شده است.
وی افزود: در پی بازرسی‌های صورت گرفته از سطح بازار استان توسط بازرسان و ناظران این سازمان و با همکاری دستگاه‌های اجرایی دیگر این واحدهای صنفی تعطیل شده‌اند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران علت پلمب واحدهای صنفی را عدم رعایت موازین بهداشتی و عدم رعایت مصوبه ستاد پیشگیری و مبارزه با ویروس کرونا استان مبنی بر تعطیلی واحدهای غیر ضرور اعلام و تصریح کرد: بر اساس مصوبه ستاد پیشگیری و مبارزه با ویروس کرونا استان، تمامی واحدهای صنفی سراسر مازندران به جز فروشگاه‌های گوشت قرمز و مرغ، سوپرمارکت‌ها، نانوایی‌ها، میوه فروشی‌ها و فروشگاه‌های بزرگ عرضه کننده اقلام اساسی خانوار تا تاریخ 15 فروردین ماه تعطیل می‌باشد.
قوانلو بیان کرد: بر همین اساس از کلیه متصدیان واحدهای صنفی تقاضا داریم مصوبات و تصمیمات مسئولین استانی جهت جلوگیری از شیوع هر چه بیشتر ویروس کرونا را رعایت کنند که در غیر این‌صورت واحدهای صنفی آن‌ها پلمب خواهد شد.
وی ضمن تقدیر از بازاریان و اصناف مازندران گفت: اصناف ما در برهه‌های مختلف تاریخ انقلاب نشان دادند که همواره همراه و یاور نظام بوده و در این ایام نیز با مساعدت‌های خود جهت مبارزه با شیوع ویروس کرونا بار دیگر پایبندی خود به مردم و نظام را به منصه ظهور رسانده‌اند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص زمان و میزان افزایش قیمت نان در استان خاطرنشان کرد: به‌طور میانگین بین 30 تا 35 درصد افزایش قیمت بسته به نوع نان خواهیم داشت.
قوانلو اضافه کرد: از سال 93 تاکنون، قیمت نان در مازندران افزایشی نداشته است و یک افزایشی طی سال گذشته اعمال شد که آن قدر جزیی بوده که هزینه‌ها را نتوانست پوشش دهد، در نتیجه تمام استان‌ها، افزایش قیمت‌ها را اجرا کردند و استان مازندران جز معدود استان‌هایی بوده که اجرایی نشده و از نیمه فروردین امسال، اعمال خواهد شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه