فرمانده انتظامی رشتخوار:

به طور جد از ورود غیربومی‌ها به رشتخوار جلوگیری به عمل خواهد آمد/ 13 فروردین ورود به تفرجگاه‌ها ممنوع و خودروهای متخلف جریمه و توقیف می‌شوند

به طور جد از ورود غیربومی‌ها به رشتخوار جلوگیری به عمل خواهد آمد/ 13 فروردین ورود به تفرجگاه‌ها ممنوع و خودروهای متخلف جریمه و توقیف می‌شوند
رشتخوار_ داود حاتمیان فرمانده نیروی انتظامی رشتخوار گفت: با توجه به حسایت های پیش آمده شیوع بیماری کرونا در جهت حفظ سلامت مردم به طور جد از ورود غیربومی‌ها در سطح شهرستان رشتخوار جلوگیری به عمل خواهد آمد در روز 13 فروردین ورود به تفرجگاه‌ها ممنوع و خودروهای متخلف جریمه و توقیف می‌شوند، همچنین با واحدهای صنفی متخلف نیز برخورد قانونی خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ داود حاتمیان فرمانده نیروی انتظامی رشتخوار در جلسه قطع زنجیره کرونا رشتخوار که صبح امروز در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد در رابطه با ورود جدی مجموعه نیروی انتظامی رشتخوار در بحث مقابله با کرونا، گفت: بحث کنترل ورودی های شهرستان رشتخوار هم اکنون در دستور کار است و به جد از ورود غیربومی ها به شهرستان جلوگیری به عمل خواهد آمد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,


وی در ادامه، یادآور شد: در روز 13 فروردین رفتن به تفرجگاه های سطح شهرستان ممنون می باشد و خودروهای متخلف جریمه و توقیف می شوند.

فرمانده نیروی انتظامی رشتخوار در رابطه با اجرای طرح تعطیلی و ساعات تعیین شده خدمات رسانی برخی از صنوف نیز گفت: در رابطه با اجرای تعطیلی صنوف با توجه به تصمیمات اتخاذ شده در رابطه با نحوه فعالیت واحدهای صنفی توسط اتاق اصناف، اداره صنعت معدن، تجارت و شبکه بهداشت شهرستان رشتخوار در صورت عدم رعایت صنوف طبق قانون با واحدها متخلف صنفی در سطح شهرستان برخورد خواهد شد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه