جانشین فرماندهی انتظامی استان یزد اعلام کرد؛

تشدید اعمال محدودیت خروجی شهرهای استان یزد در روزهای آتی

تشدید اعمال محدودیت خروجی شهرهای استان یزد در روزهای آتی
محمدرضا هاشمی‌فر گفت: در تمامی خروجی شهرها اعمال محدودیت کردیم و در روزهای آتی نیز ممنوعیت خروجی شهرها را به نقاط دیگر تشدید خواهیم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سرهنگ محمدرضا هاشمی‌فر جانشین فرماندهی انتظامی استان یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا گفت: در راستای اجرای طرح فاصله اجتماعی به منظور پیشگیری از انتقال چرخه ویروس کرونا، فرمانده انتظامی یزد با ایجاد پست‌های قرنطینه و محدودیت‌سازی در نقاط هشت‌گانه در محورهای مواصلاتی و همچنین تمامی معابر ورودی و خروجی شهرهای استان، با تشدید اقدامات نظارتی و کنترلی با همراهی سایر دستگاه‌های مسئول اقدام کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

وی افزود: در این مرحله از ورود تمامی خودروهای دارای پلاک غیراستانی به داخل شهرها جدا ممانعت می‌شود مگر کسانی که دارای پلاک  غیراستانی هستند اما دارای کارت شناسایی معتبر و باید اثبات شود که اهلیت‌شان در استان یزد است، بعد از بررسی عوامل حاضر در صحنه و مسئولین ادارات مرتبطی که حضور دارند با تاییدیه عوامل، نسبت به تردد در سطح استان اقدام خواهند کرد.

,

جانشین فرماندهی انتظامی استان یزد اظهار داشت: در تمامی خروجی شهرها اعمال محدودیت کردیم و در روزهای آتی نیز ممنوعیت خروجی شهرها را به نقاط دیگر تشدید خواهیم کرد و انتظار داریم همشهریان عزیز حتما نهایت همراهی را با مجموعه پلیس جهت پیشگیری و قطع انتقال ویروس کرونا داشته باشند.

,

هاشمی‌فر خاطرنشان کرد: مسافرین غیر از استان یزد هم با رعایت اصول ایمنی ترافیکی نسبت به ترک استان اقدام کنند که البته عبور مسافرین غیربومی نیز فقط از کنارگذر شهرها میسر هست و به هیچ وجه اجازه حق ورود به شهرها داده نخواهد شد.

,

وی تأکید کرد: رانندگان متخلف به مدت یک ماه خودرویشان توقیف می‌شود و 500 هزار تومان نیز جریمه خواهند شد.

,

هاشمی‌فر همچنین عنوان کرد: تعطیلی صنوف غیرصرور نیز تا پایان طرح مورد تأکید ما است و واحدهای صنفی غیرضروری اگر از دستور تخطی کنند پلمپ خواهند شد.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه