logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

راما قویدل: کرونا ندارم، قرنطینه خودخواسته هستم

راما قویدل: کرونا ندارم، قرنطینه خودخواسته هستم
راما قویدل کارگردان سینما و تلویزیون خبر ابتلایش به کرونا را تکذیب و اعلام کرد پس از پایان تصویربرداری سریال «ایل دا» به صورت خودخواسته خود را قرنطینه کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ، روز گذشته کانون کارگردانان سینمای ایران در نامه‌ای به رئیس سازمان صدا و سیما از ابتلای راما قویدل کارگردان سینما و تلویزیون به کرونا خبر داده بود. قویدل کارگردانی سریال دفاع مقدسی «ایل دا» را به عهده دارد؛ «راما قویدل» کارگردان سینما و تلویزیون درخصوص شایعه ابتلایش به بیماری کرونا گفت: به دلیل اینکه پیش‌ از این سابقه بیماری تنفسی داشتم ترجیح دادم در بازگشت به تهران برای تعطیلات نوروز «قرنطینه خودخواسته» را به دور از خانواده ام و برای حفظ سلامتی آنها انجام دهم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: در این مدت با مشورت پزشک در خانه‌ام و خدا را شکر در حال حاضر مشکلی ندارم و آماده ادامه کاریم که قسمت‌های روزهای ابتدایی آغاز دفاع مقدس در سریال «ایل دا» را تصویربرداری کنیم و به محض آماده شدن شرایط به خرم آباد باز خواهیم گشت. 

,

قویدل اضافه کرد: در این روزها به جز چند تن از دوستانم و سیما فیلم با کسی وضعیتم را مطرح نکردم زیرا مطمئن نبودم و معتقدم فرد اگر اراده کند می‌تواند از عهده مشکلات و سختی ‌ها برآید. ترجیحم این بود که این بحث عمومی و رسانه‌ای نشود که متاسفانه رسانه ای شد و عده ای تصور کردند بنده دچار بیماری کرونا شدم.

,

این کارگردان تلویزیون در پایان اظهار امیدواری کرد این این شرایط هر چه زودتر پایان یابد و دوباره شاهد فعالیت و جنب و جوش همه مردم در جای جای کشور  عزیزمان باشیم.

,

این مطلب را در حالی پایگاه اطلاع‌رسانی سیما منتشر کرده که بازار شایعات برای مبتلا شدن به "کرونا" داغ شده و برخی دیگر از اهالی فرهنگ و هنر خصوصاً در تلویزیون را در فضای مجازی مبتلا به کرونا مطرح کرده‌اند که بسیاری از آنها تکذیب شده است. 

, این مطلب را در حالی پایگاه اطلاع‌رسانی سیما منتشر کرده که بازار شایعات برای مبتلا شدن به "کرونا" داغ شده و برخی دیگر از اهالی فرهنگ و هنر خصوصاً در تلویزیون را در فضای مجازی مبتلا به کرونا مطرح کرده‌اند که بسیاری از آنها تکذیب شده است. ,

به نظر می‌رسد غرض‌ورزی و تسویه حساب عده‌ای با سیما وارد فاز دیگری از جنس شایعه‌سازی‌های کرونایی شده است. 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه