logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مدیرعامل شرکت پشتیبانی دام جهاد کشاورزی:

گوشت و مرغ در ماه رمضان گران نمی شود

گوشت و مرغ در ماه رمضان گران نمی شود
مدیرعامل شرکت پشتیبانی دام جهاد کشاورزی گفت: گوشت مرغ و گوشت قرمز به وفور در بازار عرضه می شود و هیچ افزایش قیمتی در ماه رمضان نخواهیم داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیرعامل شرکت پشتیبانی دام جهاد کشاورزی گفت: گوشت مرغ و گوشت قرمز به وفور در بازار عرضه می شود و هیچ افزایش قیمتی در ماه رمضان نخواهیم داشت.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی دام جهاد کشاورزی گفت: با تمهیدات اندیشیده شده ،گوشت مرغ و گوشت قرمز به وفور در بازار عرضه می شود و هیچ افزایش قیمتی نخواهیم داشت.

حسن عباسی معروفان افزود: در آستانه ماه مبارک رمضان از نظر تامین گوشت مرغ و گوشت قرمز داخلی و وارداتی هیچ کمبودی نداریم و توزیع این اقلام متناسب با تقاضا ادامه دارد.

وی گفت: امروز گوشت گوسفندی شقه ای کیلویی 95 هزار تومان، گوشت گوساله بین 70 تا 75 هزار تومان و گوشت گرم مرغ نیز حدود کیلویی 11 هزار تومان عرضه می شود که پایین ترین سطح قیمت هاست.

عباسی معروفان با درخواست از مردم مبنی بر خرید اقلام پروتئینی به میزان نیاز افزود: هیچ کمبودی در زمینه تامین این اقلام وجود ندارد و توزیع آنها همچنان ادامه می یابد، بنابر این مردم نگران تامین این کالاها نباشند.

وی تصریح کرد: مردم هر زمان که به فروشگاه ها مراجعه کنند مشکلی از نظر تامین این اقلام نخواهند داشت و تا پایان ماه مبارک رمضان هیچ افزایش قیمتی نخواهیم داشت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه