رئیس اداره دامپزشکی بابلسر و فریدونکنار خبر داد؛
پلمب ۶ واحد عرضه گوشت و مرغ غیرمجاز در بابلسر
مهدی کریمپور رئیس اداره دامپزشکی بابلسر و فریدونکنار از پلمب 6 واحد عرضه گوشت و مرغ غیرمجاز در بابلسر خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی کریمپور در گفتوگو با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: بازرسان بهداشتی دامپزشکی شهرستان با انجام بازرسیهای ادواری از مراکز عرضه مواد خام دامی(گوشت و مرغ) در ایام تعطیلات نوروز، با متصدیان 5 واحد صنفی به دلیل زندهفروشی و کشتار غیر مجاز، پرونده این واحدهای متخلف را به مراجع قضایی ارسال کردند.
وی خاطرنشان کرد: در همین راستا متصدی پنج واحد عرضه مرغ زنده که به تذکرات شفاهی و کتبی مأموران دامپزشکی بیتوجه بودند به مراجع قضایی معرفی و واحدهای صنفی این پنج مرکز عرضه غیر مجاز پلمپ شد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار تصریح کرد: همچنین یک واحد قصابی در شهرستان بابلسر که خارج از ضوابط بهداشتی دامپزشکی بهصورت غیرمجاز اقدام به کشتار میکرد، شناسایی و ضمن ارجاع پرونده متصدی این واحد صنفی به مراجع قضایی از ادامه فعالیت آن جلوگیری و قصابی مورد نظر پلمپ شد.
کریمپور تاکید کرد: از شهروندان تقاضا میشود برای حفظ سلامتی خانواده خود با مراجعه به مراکز مجاز تحت نظارت اداره دامپزشکی شهرستان و با توجه نمودن به برچسب محصول نسبت به خرید موادخام دامی اقدام کنند.
وی گفت: هرگونه کشتار دام و طیور در خارج از کشتارگاه، به دلیل افزایش آلودگی زیستمحیطی و همچنین انتشار بیماریهای مشترک بین انسان و دام، تحت پیگرد قانونی قرار میگیرد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه