ادامه رزمایش کمک مومنانه در روستاهای تویسرکان؛

روستاییان تویسرکانی، گوشت نذری و ماسک بین نیازمندان توزیع کردند+تصاویر

روستاییان تویسرکانی، گوشت نذری و ماسک بین نیازمندان توزیع کردند+تصاویر
به همت مردم خَیر و شهید پرور روستای سیدشهاب هفت هزار ماسک بین اهالی این روستا و روستاهای همجوار توزیع شد، همچنین گروه جهادی روستای دارانی سفلی نیز گوشت نذری و ماسک بین نیازمندان کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهمدان؛ به مناسبت فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و گرامیداشت میلاد منجی عالم بشریت امام عصر(عج) و در قالب رزمایش کمک مومنانه، به همت مردم خَیر روستای شهید پرور سیدشهاب هفت هزار ماسک بین اهالی روستا و روستاهای همجوار توزیع شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهمدان,

, ,

اهالی روستای سید شهاب با کمک سه میلیون و 500 هزار تومانی خیران توانستند این تعداد ماسک را تهیه کنند تا با توزیع آن در بین چندین روستا بر رعایت نکات و مسائل بهداشتی برای ریشه کنی کرونا تأکید کنند.

,

, ,

همچنین در روز نیمه شعبان، شاهد توزیع و پخش گوشت نذری در ادامه توزیع بسته های حمایتی و ماسک در بین اهالی و نیازمندان دارانی سفلیتوسط خیران و گروه جهادی این روستای بودیم.

,

, ,

, ,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه