logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرکل هواشناسی خبر داد؛

پیش بینی باد و باران برای سیستان و بلوچستان

پیش بینی باد و باران برای سیستان و بلوچستان
محسن حیدری گفت: وزش باد به نسبت شدید از فردا و بارش باران ار امروز در استان شروع می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن حیدری، مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: امروز و فردا در نیمه شمالی و برخی ارتفاعات جنوبی شرایط برای رگبار پراکنده بهاری، گاهی رعد و برق و در بعدازظهر و اوایل شب فراهم است.

وی با بیان این که در نیمه شمالی افزایش دما نیز خواهیم داشت ادامه داد: فعالیت سامانه بارشی که از روز گذشته وارد استان شده است، بعد از ظهر امروز تا صبح سه شنبه به اوج خود می رسد، به طوری که در برخی نقاط منجر به جاری شدن روان آب و آبگرفتگی معابر می شود.

حیدری اضافه کرد: رگبار بهاری، رعد و برق، باد شدید لحظه ای از جمله مخاطرات جوی عصر امروز تا روز سه شنبه این سامانه است که در برخی نقاط منجر به جاری شدن رواناب، آبگرفتگی موقتی معابر،سیلابی شدن مسیل ها می شود.

وی با بیان این که تا پنج شنبه فعالیت سامانه بارشی در استان فعال است، افزود: سه شنبه و چهارشنبه در مناطق شمالی استان وزش باد به نسبت شدید و سرد و همچنین کاهش دما رخ خواهد داد و با ورود سامانه بارسی جدید از سمت جنوب غرب به کشور، چهارشنبه و پنجشنبه استان تحت تاثیر بارش های رگباری همراه با رعد و برق خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی گفت: با ورود سامانه بارشی جدید در استان پیش بینی می شود ابتدا نواحی مرکزی و جنوب استان شاهد بارش باشند و روز پنج شنبه این شرایط در سطح استان گسترش یابد.

وی با بیان این که فعالیت سامانه بارشی تا جمعه در نقاط مختلف استان ادامه دارد، افزود: با توجه به ماهیت بارش های بهاره، احتمال آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان آب، سیلابی شدن مسیل ها وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان با اشاره به مواج بودن دریای عمان تا پایان هفته نیز خاطرنشان کرد: با توجه به شاخص های همرفت، وقوع صاعقه و تگرگ نیز در مدت فعالیت این سامانه بارشی در استان محتمل است.

حیدری گفت: با توجه به شرایط جوی توصیه می شود در زمان فعالیت سامانه بارشی از تردد درحاشیه مسیل ها و رودخانه ها خودداری و از رفتن به ارتفاعات و گرده افشانی نخل ها در جنوب استان پرهیز شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه