در راستای جبران کمبود بانک خون استان کرمان صورت گرفت؛
دعوت سبز پوشان سپاه از مردم برای پیوستن به پویش اهدای خون/ سردار معروفی: اهدای خون در شرایط فعلی مانند اهدای خون در دفاع مقدس است
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت: اهدای خون در شرایط فعلی که با بحران کرونا مواجه هستیم در واقع نوعی جهاد محسوب می شود و همانند اهدای خون در زمان جنگ تحمیلی است لذا مردم همیشه در صحنه استان کرمان برای جبران کمبود خون بانک استان پای کار بیایند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان، با اعلام سازمان انتقال خون مبنی بر کمبود خون در 9 استان کشور از جمله کرمان، به دلیل شیوع ویروس کرونا، دقایقی پیش جمعی از کارکنان سپاه ثارالله استان کرمان با حضور داوطلبانه در مهدیه شهرک ولایت اقدام به اهدای خون کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,سردار حسین معروفی در حاشیه این مراسم گفت: اهدای خون یکی از حرکت های خدا پسندانه، خیرخواهانه ای و به نوعی کمک مومنانه است که در جامعه بشری به ویژه در بین مسلمانان و کشور ما همواره جاری است و اهمیت این مسئله در هنگام بروز بحران، بیشتر از گذشته است.
,فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان افزود: در زمان جنگ تحمیلی مردم به رزمنده های مجروح خون اهدا می کردند و در 8 سال دفاع مقدس ما هیچ زمانی کمبود خون نداشتیم و در واقع اهدای خون که برای سلامتی انسان مفید است نوعی جهاد محسوب می شود.
,سردار معروفی تصریح کرد: از آنجایی که کشور ما یک کشور بحران خیز است لذا می طلبد سیستم انتقال خون همیشه قوی و کامل باشد تا در مواجهه با بحران ها در زمینه تامین سلامتی و حفظ جان مردم دچار مشکل نشود لذا باید مراقبت کنیم تا در این راستا کمبودی وجود نداشته باشد.
,وی خاطر نشان کرد: در حال حاضرکه به دلیل شیوع کرونا، مردم شاید کمتر به سازمان انتقال خون مراجعه کنند، سفارش می شود تا مردم با رعایت نکات بهداشتی به این مراکز که هم پروتکل های بهداشتی را به صورت کامل رعایت می کنند، مراجعه کنند تا کمبود خون استان جبران شود.
,فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در ادامه به حرکت جهادی پاسداران و بسیجیان سپاه استان در زمینه اهدای خون اشاره کرد و گفت: وقتی که در این حوزه احساس کمبود شد به نیروهای خود در سپاه و بسیج اعلام کردیم که داوطلبانه این کار را انجام دهند و امروز پاسداران و سربازان ما برای اهدای خون حضور به هم رساندند و این امر در سایر شهرستان های استان نیز انجام می شود تا ذخیره خون استان دچار کمبود نشود و بتواند ماموریت و رسالت خود را به موقع انجام دهد.
,سردار معروفی در پایان عنوان کرد: انسان وقتی می بیند که خون او باعث سلامتی یک هم نوع، می شود لذت می برد لذا وقتی این خون موجب احیای سلامتی در یک فرد دیگر می شود در واقع یک جهاد انجام شده است لذا از همینجا از مردم همیشه در صحنه استان کرمان درخواست می کنیم که از این مسئله نیز استقبال کنند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه