رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان:
15 شهر سیستان وبلوچستان درگیر مبارزه با مهمانان ناخوانده/مبارزه با ملخ صحرایی از مرز 34 هزار هکتار گذشت
غلام حیدر زورقی از تداوم مبارزه با ملخ صحرایی مهاجر در سیستان وبلوچستان خبر داد و گفت: تاکنون 34 هزارو 373 هکتار از اراضی استان علیه این میهمانان ناخوانده سمپاشی شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلام حیدر زورقی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون افزود: از اوایل آبان ماه سال98 تاکنون کار مبارزه با ملخ صحرایی در استان به34 هزارو 373 هکتار از مراتع رسیده و بیشترین سطح مبارزه با ملخ صحرایی بالدار بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: طی گزارش های ارسالی به علت بارندگی های اخیر و گرمای هوا شرایط برای حضور ملخ های صحرایی مهیا شده است.
این مقام مسئول در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: هم اکنون پانزده شهرستان در استان درگیر مبارزه با این مهمان ناخوانده هستند.
وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه هنوز ملخ های صحرایی به سمت اراضی زراعی نرسیده و در مراتع هستند و علیرغم شیوع بیماری خطرناک کرونا، دست اندرکاران بخش کشاورزی به عنوان مدافعان امنیت غذایی رصد و مبارزه بی وقفه با این آفت بین المللی را در سیستان و بلوچستان همچنان ادامه خواهند داد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به افزایش ریزش های ملخ صحرایی در استان از همه مسئولین خواست با کارکنان سازمان جهاد کشاورزی که به عنوان مدافعان امنیت غذایی مشغول انجام وظیفه هستند همکاری بیشتری در تأمین خودرو وتامین اعتبار برای تهیه سم وتجهیزات مبارزه داشته باشند.
زورقی خاطر نشان کرد: بیشترین مبارزه تاکنون در شهرستان ایرانشهر با پنج هزار و 116 هکتار، قصرقند با پنج هزار و 496 هکتار و ایرانشهر با پنج هزار و 116 هکتار بوده، همچنین در شهرستان های زاهدان، خاش، مهرستان و میرجاوه با کمترین آمار مواجه بوده ایم.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه