logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پامپئو:

کرونا نشان داد نباید از «هوآوی» استفاده کنیم!

کرونا نشان داد نباید از «هوآوی» استفاده کنیم!
وزیر امور خارجه آمریکا با تکرار ادعای مخفی‌کاری چین درخصوص شیوع ویروس کرونا گفت، کشورهای زیادی در قرارداد با شرکت «هوآوی» بازنگری خواهند کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه تلاش کرد از شیوع ویروس کرونا هم بهانه‌ای برای حمله به «هوآوی» و تلاش برای تبلیغات منفی علیه این شرکت فناوری چین جور کند.

وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد اقدامات اخیر چین درخصوص شیوع ویروس کرونا نشان داد که کشورهای جهان نباید از فن‌آوری شرکت چینی «هوآوی» استفاده کنند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» پامپئو در مصاحبه‌ای گفت: «بسیار مطمئن هستم که در این لحظه که حزب کمونیست چین از لحاظ شفافیت در ارائه اطلاعات [درباره ویروس کرونا] شکست خورده است، کشورهای بسیار بسیار زیادی را به سمت بازنگری در ساختار [فن‌آوری] ارتباطی خود سوق خواهد داد».

آمریکا در جدیدترین اقدام خود علیه هوآوی، از کمپانی‌هایی که با این شرکت همکاری دارند درخواست کرد برای فروش چیپ‌های الکترونیکی که در آن‌ها از فن‌آوری‌های آمریکایی استفاده شده‌ است، مجوز دریافت کنند.

اولین تحریم‌های آمریکا علیه هوآوی سال گذشته و با اتهام همکاری این شرکت با نهادهای اطلاعاتی چین اعمال شدند. اتهاماتی که بارها از سوی هوآوی و دولت چین تکذیب شده است.

همچنین واشنگتن که پیش‌تر از اقدامات چین دربرابر شیوع ویروس کرونا قدردانی کرده بود، پس از شیوع این بیماری در آمریکا و کوتاهی دولت این کشور در مهار آن، مدعی شد پکن در ارائه اطلاعات مربوط به کووید-۱۹ مخفی‌کاری کرده است.

«ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز (جمعه) بار دیگر هرگونه مخفی‌کاری از سوی این کشور درخصوص ارائه آمار مربوط به فوت و ابتلا به ویروس کرونا را رد کرد.

انتهای پیام/ا
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه