اخبار داغ

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان البرز مطرح کرد؛

توزیع 50 هزار بسته معیشتی در رزمایش کمک مومنانه بین نیازمندان البرز/ خانواده های آسیب دیده از کرونا توسط سپاه حمایت می شوند

توزیع 50 هزار بسته معیشتی در رزمایش کمک مومنانه بین نیازمندان البرز/ خانواده های آسیب دیده از کرونا توسط سپاه حمایت می شوند
علی ترکاشوند گفت: عصر امروز پنج شنبه در دو مرحله طرح مواسات و همدلی و کمک های مومنانه انجام می شود و 50 هزار بسته معیشتی بین اقشار کم درآمد و آسیب دیده ازویروس کرونا توزیع خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسئول بسیج سازندگی استان البرز درباره مرحله نخست رزمایش کمک مومنانه در کرج و دیگر شهرستان ها که عصر امروز پنج شنبه آغاز می شود، در گفتگو با حبرنگار تیتریک، گفت: امروز در دو مرحله طرح مواسات و همدلی و کمک های مومنانه انجام می شود و 50 هزار بسته معیشتی بین اقشار کم درآمد و آسیب دیده ازویروس کرونا توزیع خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,

علی ترکاشوند افزود: همزمان با سراسر کشور البرز هم در رزمایش کمک مومنانه که به دستور مقام معظم رهبری ابلاغ شده است مشارکت خواهد کرد و فرمانده این رزمایش در کرج، آیت الله حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در استان البرز است و دبیر اجرایی رزمایش کمک مومنانه سپاه امام حسن مجتبی (ع) خواهد بود.

,
وی با اشاره به اینکه سردار سید یوسف مولایی فرمانده سپاه البرز و امام جمعه کرج 2 سخنران این مراسم خواهند بود، اظهار داشت: مرحله دوم رزمایش کمک مومنانه 20 اردیبهشت 99 انجام خواهد شد و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
,
 
,
مسئول بسیج سسازندگی استان البرز درباره جزئیات بسته های معیشتی که بین نیازمندان توزیع می شود، تصریح کرد: کالاهای اساسی اعم از برنج، حبوبات، گوشت، مرغ و ... از جمله مواردی است که در این رزمایش برای کمک به اقشار کم درآمد در نظر گرفته ایم.
,
 
,
 
,
 
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه