logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

به همت گروه جهادی شهدای ماشین‌سازی اراک صورت گرفت؛

ساخت دومین دستگاه پلیسه زن تولید ماسک در اراک

ساخت دومین دستگاه پلیسه زن تولید ماسک در اراک
با تلاش و همت بسیجیان جهادی شرکت ماشین سازی اراک دومین دستگاه پلیسه زن تولید ماسک دراراک ساخته و راه اندازی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از از بسیج کارگران و کارخانجات کشور، با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و لزوم استفاده بیشتراز اقلام بهداشتی از جمله ماسک، تولیدگران دست به کار شدند و از هر زمان و مکانی برای تولید این کالای بهداشتی و ضروری استفاده کردند.

با توجه به شرایط ویژه تولید ماسک هم از نظر فنی و هم از نظر بهداشتی، تولید آن برای کارگاه ها و مراکزی که تجهیزات آنها کامل نبود، روند تولید را با کندی مواجه ساخته بود تا اینکه کارگران جهادی و بسیجی شرکت ماشین سازی اراک در اقدامی جهادی از سوم فروردین 99 با حضور در شرکت شروع به ساخت دستگاه پیله ( پلیسه ) زنی ماسک نمودند.

حجازی فرمانده پایگاه بسیج کارگران و کارخانجات شرکت ماشین سازی اراک گفت: هشتم فروردین 99 تلاش کارگران بسیجی شرکت جواب داد و با حضور فرمانده سپاه و استاندار استان از دستگاه پلیسه زنی ماسک رونمایی شد.

حجازی با اشاره به این نکته که مشابه این دستگاه را نداشته و جهادگران از روی مشاهده فیلم این دستگاه را ساخته اند افزود: این دستگاه قابلیت پلیسه زنی بر روی 1200 عدد ماسک را در ساعت دارا می باشد.

فرمانده پایگاه بسیج کارگران و کارخانجات شرکت ماشین سازی اراک گفت: آزمون و خطا های زیادی انجام شد تا بالاخره  اواخر فروردین 99 دومین دستگاه پلیسه زنی نیز تولید گرفت.

وی افزود: اینبار دستگاه بسیار فنی تر و با نقشه کامل تولید و ایرادات نمونه قبل برطرف گشته بود.

حجازی با اشاره به  توان تولید این دستگاه گفت: توان پلیسه زنی دستگاه جدید در هر ساعت معادل 2600 عدد ماسک می باشد که از نمونه قبلی بیشتر است.

شایان ذکر است که بسیجیان جهادی شهدای شرکت ماشین سازی اراک تا کنون بیش از 400 هزار ماسک را بدون دریافت کوچکترین مبلغی پلیسه زده ودر اختیار کارگاه ها قرار داده اند.

انتهای پیام/ا

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه