logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری:

کرونا می‌گذرد، اما خاطره کمک و همدلی ملت ایران در تاریخ ثبت می‌شود

کرونا می‌گذرد، اما خاطره کمک و همدلی ملت ایران در تاریخ ثبت می‌شود
نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: اگر کمک‌های جمع‌آوری‌شده به افرادی که نیاز دارند برسد دیگر مشکلی در این زمینه در استان وجود نخواهد داشت، کرونا می‌گذرد اما این خاطره کمک و همدلی باقی خواهد ماند و در تاریخ به ثبت خواهد رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ حجت الاسلام محمدعلی نکونام نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری صبح امروز در دومین مرحله رزمایش کمک مومنانه در استان اظهار کرد: این رزمایش به فرمان ولی امیر مسلمین شکل گرفت و همه و همه در شهر و روستا مقید هستند در این امر مشارکت داشته باشند.
 
وی افزود: در روستاها شاهدیم که برای کمک‌های مومنانه گروه‌هایی را شکل گرفته و آماده هستند که این کمک‌ها را به دست آسیب دیدگان برسانند.
 
نکونام اضافه کرد: بعد از فرمان مقام معظم رهبری قرارگاه رزمایش مومنانه در این استان شکل گرفت و اکنون نیز فعال است و به فعالیت خود ادامه می‌دهد، در همین راستا کشور به یک مجموعه فعال تبدیل شده است و تا زمانی که این ویروس دامن جامعه را گرفته باشد حتما باید جمع‌آموری این کمک‌ها را ادامه دهیم و اجازه ندهیم در این عرصه کسی آسیب ببیند.
 
وی با بیان اینکه یک انسان مومن نگاهش این است که به دیگران کمک کند و به خود اجازه نمی‌دهد کسی به علت فقر در جمع آسیبی ببیند و نشانه مومن همدلی و دغدغه‌مندی است.
 
نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه همچنان تلاش ما بر این است که نسبت به شناسایی افراد آسیب‌دیده اقدام کنیم و اجازه نمی‌دهیم که کسی از قلم بیافتد تا این کمک‌ها به عدالت در بین افراد توزیع شود یادآور شد: امروز خودروها کمک‌ها مومنانه را به شهرستان‌ها انتقال داده و در روز میلاد امام حسن (ع) در بین مردم توزیع خواهند شد.
 
نکونام بیان داشت: اگر کمک‌های جمع‌آوری‌شده به افرادی که نیاز دارند برسد دیگر مشکلی در این زمینه در استان وجود نخواهد داشت، کرونا می‌گذرد اما این خاطره کمک و همدلی باقی خواهد ماند و در تاریخ به ثبت خواهد رسید.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه