بدقولی مسئولان و ناتمام ماندن پل شهید همدانی در همدان+تصاویر
درحالی که پل شهید همدانی باید ۱۶ ماه پیش به بهرهبرداری میرسید هنوز فاز اول آن افتتاح نشده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ از آنجا که ۳ خیابان منتهی به میدان سپاه همدان (چراغ قرمز)، به ۳ ورودی شهر از سمت جاده تهران، کرمانشاه و ملایر میرسد، این میدان در بیشتر ساعات روز با بار ترافیکی سنگینی مواجه بود؛ به همین دلیل مدیران شهری و شورای اسلامی شهر همدان تصمیم گرفتند برای کاهش بار ترافیکی این محدوده و آسایش مسافران و شهروندان همدانی به جای این میدان یک تقاطع غیر همسطح ایجاد کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر همدان,

,

, پروژه پل شهید همدانی سالیان سال است که در تقاطع چراغ قرمز همدان نیمه کاره مانده است، قرار بود در مدت ۳۰ ماه و با اعتبار ۴۵ میلیارد تومان به بهرهبرداری برسد. اما در حالی که ۱۶ ماه از ضربالعجل تعیین شده گذشته هنوز فاز اول این پروژه به بهرهبرداری نرسیده است و همچنان هیچ خبری از اتمام این پروژه نیست.
,

, شهروندان با طرح موضوعاتی همچون کندکردن عبور و مرور، ترافیک و همچنین آلودگی بصری ای که این پروژه برای شهرایجاد کرده گلایه مند هستند و این تبدیل به یک معضل در شهر همدان شده است که می طلبد مسئولین هر چه سریعتر تدبیری برای این امر کنند و به بدقولی ها پایان دهند.
,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه