logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

چرا هیچ‌یک از مراجعین گرمخانه‌ها به کرونا مبتلا نشدند؟

چرا هیچ‌یک از مراجعین گرمخانه‌ها به کرونا مبتلا نشدند؟
مبتلا نشدن هیچ یک از مراجعان گرمخانه‌های شهر تهران به کرونا موضوعی است که توجه مدیر عامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی را هم به خود جلب کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید مالک حسینی در گفت‌وگویی درباره علت مبتلا نشدن مراجعان گرمخانه‌ها به کرونا با توجه به اینکه اصول بهداشتی بین آنها کمتر رعایت می‌شود، اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا، تحلیل ما نیز این بود که با شرایط نا مناسبی مواجه شویم به ویژه درباره زباله‌گردها، نگرانی از ابتلای آنها به کرونا وجود داشت اما خوشبختانه برخلاف پیش‌بینی‌های ما حتی یک مورد هم ابتلا به کرونا بین مددجویان وجود نداشت.

وی ادامه داد: با این حال بنده صلاحیت اظهار نظر در این باره را ندارم زیرا این امر نیاز به کار پژوهشی و علمی دارد و از پژوهشگران و مراکز علمی و پژوهشی در حوزه بهداشت  درمان می‌خواهیم به این موضوع ورود کنند چراکه دستیابی به نتیجه بررسی‌ها در آینده می‌تواند به ما و مددجویان کمک کند.

مدیر عامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به اینکه گذشت حدود سه ماه از شیوع کرونا زمان مناسبی برای ارزیابی این موضوع بود، تصریح کرد: پرداختن به چرایی این موضوع را در جلساتی که با مسئولان وزارت بهداشت و دانشکده علوم پزشکی مطرح کرده‌ام اما مکاتبه رسمی در این زمینه نداشته‌‌ایم. از این تریبون بار دیگر این تقاضا را مطرح و برای همکاری با مراکز علمی و پژوهشی و زیرمجموعه‌های وزارت بهداشت و درمان اعلام آمادگی می‌کنم.

وی در ادامه درباره ارجاع افراد مشکوک به اورژانس نیز گفت:  افرادی که به طور مستمر به گرمخانه‌ها مراجعه می‌کنند، بعد از مراجعه به مراکز درمانی باید برگه سلامت یا تأییدیه‌ای که نشان دهنده عدم ابتلای آنها به کرونا باشد، ارائه کنند.

حسینی خاطرنشان کرد: درباره افرادی که  مأموران ما در گشت‌ها با آنها مواجه شده‌اند و تجربه حضور در گرمخانه‌ها را نداشته‌اند، سازمان مسئولیتی ندارد و به اورژانس ارجاع داده می‌شوند. در این شرایط ممکن است تشخیص تکنسین‌های اورژانس این باشد که این افراد نیاز به قرنطینه در محیطی خارج از بیمارستان دارند که خوشبختانه با  این موارد نیز مواجه نشده‌ایم.

انتهای پیام/ا
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه