logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرماندار قرچک:

احیای اسلام ناب محمدی مهمترین خصوصیات قیام سید الشهدا بود

احیای اسلام ناب محمدی مهمترین خصوصیات قیام سید الشهدا بود
فرماندار شهرستان قرچک با تسلیت فرا رسیدن ماه محرم گفت: احیای اسلام ناب محمدی مهمترین خصوصیات قیام سید الشهدا بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا; به نقل از قرچک آنلاین- علی صادقی با تسلیت فراررسیدن ماه محرم با بیان اینکه امام حسین (ع) برای یاری دین خدا و احیای امر به معروف و نهی از منکر به میدان مقابله با ستمگران آورد، افزود: امام حسین (ع) برای احیای دین جدش به مبارزه با ظلم برخاست و همه سرمایه‌ های خود که فرزندان و یارانش بود را به میدان مقابله با ظلم و طاغوت آورد.
وی عزاداری امام حسین(ع) را سمبلی ارزشمند برای معرفی بزرگان دین اسلام به نسل جوان جامعه برشمرد.
نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک بیان داشت: عزاداری و سوگواری برای سید الشهدا به نسل جوان می‌آموزد که چه بزرگانی مایه عزت و سربلندی دین مبین اسلام بوده‌اند که حتی برای رسیدن به آرمان‌های الهی خود از جان خانواده و فرزندان گذشتند و در برابر ظلم و طاغوت ایستادگی کردند.
صادقی گفت: یکی از آثار و برکات مهم قیام سید الشهدا و ۷۲ تن از یاران با وفایش، احیای اسلام ناب محمدی و گسترش آن بوده است.
فرماندار قرچک شهادت‌ طلبی، فداکاری و ایثارگری، شهامت و شجاعت، مجاهدت در راه حق و شناخت و معرفت به حقیقت را از مهمترین خصوصیات قیام سید الشهدا عنوان کرد.
وی در پایان فرا رسیدن محرم حسینی را به محضر امام عصر(عج) و نایب بر حقش مقام معظم رهبری و مردم شریف شهرستان قرچک تسلیت گفت و افزود: هیئت های شهرستان قرچک امسال نیز همچون سال های گذشته به سیاه پوش کردن مساجد، حسینیه ها، تاکایا و امامزاده ها پرداخته و تمام مسیرهای ورودی به خیابان ها و کوچه های اطراف این اماکن مذهبی پرچم هایی متبرک به اسامی شهدای دشت کربلا نصب شده است واین شهرستان رنگ وبوی ماه محرم به خود گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, قرچک آنلاین,
,
,
, و ,
,
, ه,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه