در پی صدور حکم اعدام روحانی مبارز عربستانی شیخ نمر باقر النمر/
بیانیه سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر
بر همگان روشن است که این حکم ظالمانه از بینش و منش سرکوبگرانه عربستان، علیه گروهی گسترده و موثر از مردم این کشور نشات میگیرد. شیعیان مظلومی که فقط به دنبال احقاق حقوق دینی و شهروندی خویش میباشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "منبری ها"سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر طی بیانیه ای صدور حکم اعدام روحانی مبارز عربستانی شیخ نمر باقر النمر را محکوم کردند. در متن این پیام آمده است:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منبری ها,حکومت وهابی آل سعود با صدور حکم ظالمانه اعدام آیتالله شیخ نمر باقرالنمر رهبر شیعیان عربستان و به نبرد آشکار خود علیه اسلام در جهان دامن زده و موجب بحرانیتر شدن فضای منطقه شده است.
,صدور این حکم که خون تمامی آزادی خواهان عالم، بخصوص مردم کشورهای اسلامی را به جوش آورده است و باعث شعلهورشدن آتش خشم مسلمان جهان از استبداد و ستمگری روزافزون رژیم خونخوار سعودی شده است.
,بر همگان روشن است که این حکم ظالمانه از بینش و منش سرکوبگرانه عربستان، علیه گروهی گسترده و موثر از مردم این کشور نشات میگیرد. شیعیان مظلومی که فقط به دنبال احقاق حقوق دینی و شهروندی خویش میباشند.
,سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر صدور این حکم را محکوم کرده و آل سعود مطمعن باشد این رفتارها جز تضعیف موقعیت آل سعود در منطقه و در میان مردم عربستان نتیجهای نخواهد داشت.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه